Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elment a haverjaival, és holnap este is el fog. Lányok, ezt hogy bírjátok ki?
Nézd nem tölthettek minden egyes hétvégét együtt!
Elvégre szegény pasid párkapcsolatban van csak nem egy börtönben!
Ha nincs okod a féltékenykedésre, akkor hadd menjen, te is csinálj egy csajos/szépítkezős estét!
Mellesleg én csaj vagyok, de engem nem zavar, ha külön megyünk ide-oda!
A barátod elmegy két(!) este is. Össze fog dőlni a világ! :D Hogy merészeli?
Mitől félsz kérdező? Talán attól hogy más csajok elcsavarják a fejét? Miért félsz ettől? Talán nem bízol abban hogy te elég jó vagy neki?
Nézd akinek van önbizalma az nem görcsöl és nem is hívogatja a barátját ha az elmegy a haverokkal szórakozni. Attól hogy együtt vagytok külön életet is kell élnetek. Menj el te is a barátnőiddel szórakozni például!
Ne akarj rátelepedni! Az BIZTOSAN nem lesz jó! Hagyd, hogy legyen egy kis saját élete, függetlenül tőled. Hidd el, ettől még nem fog elfelejteni, nem fog csökkenni a szerelme, nem fog megcsalni. Ha rátelepszel akkor előbb-utóbb sok leszel neki.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!