Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom elment a haverjaival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elment a haverjaival, és holnap este is el fog. Lányok, ezt hogy bírjátok ki?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezem, akiknél előfordul az ilyesmi.
2011. aug. 5. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
fujj, elment? szóval biszex?
2011. aug. 5. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd nem tölthettek minden egyes hétvégét együtt!

Elvégre szegény pasid párkapcsolatban van csak nem egy börtönben!

Ha nincs okod a féltékenykedésre, akkor hadd menjen, te is csinálj egy csajos/szépítkezős estét!

Mellesleg én csaj vagyok, de engem nem zavar, ha külön megyünk ide-oda!

2011. aug. 5. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

A barátod elmegy két(!) este is. Össze fog dőlni a világ! :D Hogy merészeli?

Mitől félsz kérdező? Talán attól hogy más csajok elcsavarják a fejét? Miért félsz ettől? Talán nem bízol abban hogy te elég jó vagy neki?

Nézd akinek van önbizalma az nem görcsöl és nem is hívogatja a barátját ha az elmegy a haverokkal szórakozni. Attól hogy együtt vagytok külön életet is kell élnetek. Menj el te is a barátnőiddel szórakozni például!

2011. aug. 5. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Első!!! Ne kérdezz már hülyeségeket!! Egyértelmű hogy biszex!!
2011. aug. 5. 22:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az előző kapcsolatomnak is amiatt lett vége, mert elment a haverjaival, és ott összejött egy csajjal, aki miatt dobott. Emiatt nagyon görcsös vagyok ilyenkor. De tudom, ha nem a nagy Ő nekem, akkor úgyis szakítani fogunk vagy így vagy úgy, szóval nem kellene paráznom, mégis nagyon rossz. :(
2011. aug. 5. 22:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igazatok van, de mégis annyira félek az előzőek miatt, hogy van egy ilyen görcsöm ilyenkor...
2011. aug. 5. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne akarj rátelepedni! Az BIZTOSAN nem lesz jó! Hagyd, hogy legyen egy kis saját élete, függetlenül tőled. Hidd el, ettől még nem fog elfelejteni, nem fog csökkenni a szerelme, nem fog megcsalni. Ha rátelepszel akkor előbb-utóbb sok leszel neki.

Pedro

2011. aug. 5. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagytok házasok, hogy a nap 24 óráját együtt töltsétek. Ha pedig ez már problémát jelent, nagy bajok lesznek a későbbiekben.
2011. aug. 5. 22:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Írtam neki egy sms-t, és nem válaszolt. :(
2011. aug. 5. 22:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Most írt, és annyira felvágósan tálalta, hogy min 2 körül ér majd haza... (nem együtt lakunk), és kinevette azt, hogy szép álmokat kívántam neki.. :"(
2011. aug. 5. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!