Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok a magányt?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve , hogy vége lett egy két éves kapcsolatomnak, és azóta semmi/senki komoly. Ti hogy bírjátok? Esetleg valami tanács ?( Bár azt megfigyeltem, hogy mindig akkor jöttek a komolyabb kapcsolataim, ha nem kerestem senkit görcsösen ) 23 L2011. szept. 21. 10:44
1/4 anonim válasza:
Én elég jól bírom , sajna suli ,munka, sport elég jól kitölti az időmet. De jól írtad ne keress társat görcsösen mert az messziről le sír rólad,szerintem nincs is annál jobb mikor váratlanul toppan eléd az igazi. Szóval kitartás :)
23/F
2/4 anonim válasza:
Most szívesen mondanám azt, hogy csináld azt, mint az átlag lányok - legyél ribanc.
Azonban nem tudom milyen stílust képviselsz, mert az átlag lányok egy-egy normálisabb férfinak már nem kellenek többre, mint néha használni.
Ha komolyabbat akarsz aki tényleg megbecsül akkor kitartás!
3/4 anonim válasza:
Én még sosem voltam egyedül,emellett azért a magányt megismertem. 11 éves korom óta kapcsolatból kapcsolatba menekülök a magánytól való félelmem miatt. Ebből 2 kapcsolatomat inkább kitörölném, bár maradtam volna inkább egyedül, 6 és 3 évet vesztegettem el. De szakítások után 1 hónappal mindig volt más. Jelenlegi páromnál is csak egy hónap szünet volt előtte,2 éve együtt vagyunk 1 hónapja költöztünk össze. Félreértés ne essék,ő a 3. pasi az életemben. Magányosan telt jó pár évem úgy h volt párom, de túléltem valahogy,ráadásul még az az eljárós sem vagyok. Internetes társkeresőn találkoztam mostani párommal. Sok szerencsét neked.
4/4 anonim válasza:
Nem kibírni kell, hanem kiélvezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!