Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Most léptem be egy távkapcsolatba, eddig még soha sem volt részem ilyen kapcsolatban. 1 hónapja vagyunk együtt, de már 2 hónapja ismerem és lehet azt mondani másfél hónapja szeretem. Nem rég együtt voltunk kb. 1 hetet, de haza kellett jönnöm sajnos :( 1 hete hogy eljöttem, de már most alig bírom ki nélküle. Ti hogy bírjátok? Mennyi ideje vagytok együtt és milyen időközönként találkoztok? Milyen nagy a táv? amúgy ő 20/F én 17/L.
20/F én 17/L és 100 km. Egy éve van ez, amióta egyetemista lettem. Nagyon nehéz egy idő után, fontos, hogy előtte sokat voltunk együtt. Hanem már szakítottunk volna. A mi kapcsolatunk most 3 éves. Havi 1-2 este lehetünk együtt. De minden nap dumálunk tellón. Sajnos sok időnk arra sincs, de egy annyit minden nap dumálunk, hogy jo8 drága, szeretlek.
2011. aug. 21. 22:28
3/11 anonim válasza:
Én már nem bírom tovább. Közelikapcsot akarok, de nem találok vonzó és normális lányt magamnak sajnos.
2011. aug. 21. 22:31
4/11 anonim válasza:
18 hónapja, 8 havonta 7 napot vagyunk együtt. Egyre nehezebben bírjuk. 3000 km a táv. Mindketten 30-asok vagyunk.
2011. aug. 21. 22:46
5/11 anonim válasza:
Egy éve vagyunk együtt, eddig a leghosszabb időtartam (amíg nem találkoztunk) 3 hónap volt, a legrövidebb talán 1 hónap. 1670 km áll közénk, de egyenlőre jól megvagyunk, persze néha iszonyúan nehéz, de szeretjük egymást, és szinte minden nap megy a videochat-party...én 19/L ő 19/F
2011. aug. 21. 22:54
6/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek ahhoz, hogy ilyen kitartóak vagytok!
2011. aug. 21. 23:00
7/11 anonim válasza:
Lassan két hónapja vagyunk együtt,40 km van köztünk,de eddig hetente kb. 2-3szor találkoztuk.Most barátom kint van uncsijánál,150 km-re tőlem,és nagyon nehéz.Másfél hete van kint,és még kb. egy hetet marad,de már nehezen bírom.Telón kb. 2-3 naponta tudunk beszélni(térerő gyenge feléjük)netközelbe pedig nem tudott eddig menni.Alig várom jöjjön már haza...remélem sikerül akkor két napot is vele lenni egyhuzamban.
16L-lassan 17F
2011. aug. 22. 00:09
8/11 anonim válasza:
Előző kommenteket olvasva,nevetségesen néz ki a mi 40 km-ünk.Elismerésem;nem tudom hogy bírjátok a több 1000 km-eket.
2011. aug. 22. 00:11
9/11 anonim válasza:
Nekem talán októbertől lenne egy távkapcsolatom. 300 km lesz, nagyon remélem, hogy eljutunk addig és működni fog, mert szeretem. 19 évesek vagyunk..
2011. aug. 22. 00:14
10/11 A kérdező kommentje:
Köztünk is 300 km van. Ha tényleg kölcsönös a szerelem, bármit ki lehet bírni :) Minél hosszabb a várakozás, annál jobb lesz a találkozás! Végül is igaz a mondás, minden jóban van valami rossz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!