Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az sok, ha a barátom hetente (minden egyese
héten) kb.3x elmegy inni a haverjaival?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt, de ez már az elejétől fogva gond volt számomra. Volt, hogy hetente 4x is előfordult ez, egyszer kis sörözgetés, máskor pár boros cola, de volt, hogy tök részegre itta magát. Aztán miután látta, hogy nekem ez így nem fog menni, kevesebbszer ment, volt, hogy csak hétvégén 1x (ami szerintem a normális lenne) De nemrég újra beállt a heti 3-ra, legtöbbször hétköznaponként munka után. Most még valahogy elnézem neki (bár eléggé zavar) , mondván, hogy fiatalok vagyunk, élünk. Ő 30 én 26. De az a kérdés motoszkál állandóan a fejemben, hogy mi lesz majd ha összeköltözünk? Én otthon egyedül fekszem majd le, ő meg majd hazaesik valamikor piásan??? Erre azt mondta, hogy nem, mert mire odajutunk ki fogja ezt úgymond nőni. Nektek mi a véleményetek?
Én nem költöznék vele össze,az tuti.Ha így folytatja alkoholista lesz.Na,ebből nem kérnék.
2011. aug. 18. 10:55
2/12 anonim válasza:
30 évesen már nem normális, ha heti többször is iszik. Tök mindegy mennyit!
3/12 anonim válasza:
Hát, én biztos nem bírnám elviselni ha a barátom ezt csinálná. Persze ő is néha-néha eljár, meg együtt is a barátokkal,de azért heti 3x durva szerintem. Engem biztos nagyon zavarna a helyedben.
4/12 anonim válasza:
30 éves? Az már nem növi ki szerintem.
Mert ha még 20 lenne, azt mondom oké, majd 30-35 éves korára kinövi, hisz fiatalság, bolondság, de ő már azért meglett hímnemű egyed. :/
Az, ha elmegy, és iszik egyet-egyet a haverokkal, akár hetente 3szor, nem probléma, de ha részegen vagy nagyon piásan jön haza, akkor igen.
És ezt a fiataloknál is problémának tartom.
Mert az, hogy két-három sör mellett jót beszélgetnek rendjén van, valaki kólázik, valaki sörözik, de mindennek van határa.
2011. aug. 18. 10:57
5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, engem is nagyon zavar...főként mert én már kinőttem ebből az eljárogatós korszakomból, nekem az tökéletesen elég ha hétvégén 1x leülünk kicsit borozni otthon vagy elmegyünk valahova. De hát nem is járunk ugye nagyon sehova, mert a pénze elmegy a kijárogatásokra. Nem tudom, hogy mit tegyek, mert egyébként minden más nagyon jó a kapcsolatban.
2011. aug. 18. 11:03
6/12 anonim válasza:
hát, figyelj, mi a barátommal pont 10 évvel fiatalabbak vagyunk, mint a te párod... ő nem csak 3x vagy 4x megy el inni egy héten, és nem is csak 2 sör vagy 3 pohár boroskóla. de remélem, hogy kinövi...:(
2011. aug. 18. 11:55
7/12 A kérdező kommentje:
11:55 hát ti még akkor jóval fiatalabbak vagytok :) így több esély van rá, hogy a barátod kinövi, előbb utóbb lehet, hogy az enyém is, csak azt kivárni... Főként a férfiak általában később érnek, elég sokáig tart náluk ez a bulizós-ivós korszak sajnos. :(
2011. aug. 18. 13:03
8/12 josek válasza:
alkesz a pasid
2011. aug. 18. 13:09
9/12 anonim válasza:
Bocsi de szerintem ez már alkoholizmusnak nevezhető :(
És ilyenkor hív téged is? Mert ez se mind1... ha nem is hív, csak ennyiszer van szüksége a haverjaival való bulizásra, az már régen rossz :S
Nem mondom, lehet, sőt kell is néha külön is, de mindig...
Addig viszont semmiképp ne költözz vele össze amíg nem változik, mert rossz életed lesz nagyon.
2011. aug. 18. 13:40
10/12 A kérdező kommentje:
13:40 köszi a választ :)
Egyébként nem bulizik...nem arról van szó, hogy heti 3x berúg és elmegy partizni a haverokkal. Csak munka után a munkatársával (aki a legjobb haverja is) beülnek és hát iszogatnak meg dumálnak a megszokott helyükön. (ez egy beülős hely) Nem ezzel van baj, hanem hogy emellett még néha becsúszik neki egy olyan este (hétköznap mikor másnap nem dolgozik)hogy este 6-tól kb. hajnali 1-2ig ott van és akkor igen, általában részeg lesz. Akkor se bulizik, csak többet isznak. Egyébként ilyenkor azért engem is szokott hívni. Csak nemtudom szerintem így is sok, erre az alkoholra én elég érzékeny vagyok, apukám alkoholista és ettől rettegek, hogy nehogy ugyanabba a hibába essek, mint annó anyum, hogy hozzáment egy olyan emberhez, akihez nem kellett volna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!