Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nyugodjak meg? A haverjaival ott aludtak a társaságból az egyik lány haverjuknál.
Hány évesek vagytok?
Nekem is rosszul esne,ha azt mondaná a barátom,hogy tanul,közben pedig egy másik lánynál aludna.DE ott többen is voltak,szóval szerintem így nem olyan gáz.Megmondtad,hogy rosszul esett,ő meg tudomásul vette és megnyugtatott.Nem értem,mit vársz még tőle,mármint utólag már nem tud változtatni a dolgon,inkább kössetek valamilyen kompromisszumot az ilyen esetek jövőbeli elkerülése végett.
Btw. az,hogy az említett lány is nyugtatgatott téged arra vall,hogy valahogy ő is megtudta,hogy te ezen kiakadtál.Ez nagy hiba volt,így a hisztis barátnő képét festetted le magadról,meg egyébként sem okos dolog az ilyen balhékba mást is belevonni,főleg nem azt a lányt akire ki vagy akadva.Legközelebb szerintem kettesben rendezzétek le az ilyen ügyeket a barátoddal.
21/L
Egyiket se csinálják rossz nők? :D XD
A hastáncos dagi, a modell anorexiás...
Micsoda kontraszt.
Nyugi, a barátod nem csinált semmi rosszat, ennek ellenére szívességet tennél neki, ha szakítanál vele!
mióta dagik a hastancosok?? lattal te mar hastancost? mert ugylatszik, h nem..
nem, nem, azt mondta igen, h tanulni akar, de nem ment neki, átment egy haverjahoz, és oda jott még 2 haverja, és eldöntötték h mivel sose mennek sehova, elmennek ehhez a haverlanyhoz a kavezoba ahol az dolgozik, és meglatogatjak.. aztan mondta a lany h varjak meg erre-arra, és elmentek hozzá, és ott ragadtak..
21, l
25, f
Oké,hogy időközben változott a terv,de akkor is egy nyomorult közösségi oldalon kell kiteregetnie,hogy hol aludt?
Neked meg még egy nyomorult SMS-t se tudott írni,hogy bocs szívem,így alakult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!