Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy nyugodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nyugodjak meg? A haverjaival ott aludtak a társaságból az egyik lány haverjuknál.

Figyelt kérdés
nekem azt mondta, h tanulni akar szombaton, meg én is mentem fellépni, de megbeszéltük, h majd irok, h mi a szitu.. aztan ugy alakult, h nem tudtam idoben hazaérni, és irtam neki h akkor ne talalkozzunk, mert későn érek haza.. 4 korul kerultem ágyba.. aztan reggel talaltam 1 képet facebook-on, h a baratom meg 2 haverja alszik egy ágyon, a lánynál.. persze, kiakadtam.. meg a baratom még kommentet is irt, h jó volt a reggeli kv, de a jóból sosem elég.. na ne mondjam, kiakadtam.. főleg, h a csaj még modellkedik is. de végülis, nem vadidegen csajnal aludt ott, hanem baratok, ők mindnyajan, a lány is a társaság része.. most megirtam a baratomnak, h ez igy nekem nem tetszett, és h nem akarok magamnak felesleges stresszeket, igy is sz.r az önbizalmam, de ilyenek után aztán.. pedig a baratom is nyugtatott h ebben nincs semmi, a lány is, egy baratnom is meg egy közös ismerős is.. nem azt mondom, h megcsalt, de az egészet nem tudom hova tenni.. ez a lany modell, én hastáncolok, egyiket se csinaljak rossz nők, de mégis..
2011. szept. 5. 10:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
olyan nagy szó h kidobni.. félek kidobni, emigy total rendes.. torodik velem.. meg vegulis ugyse tudtunk volna talalkozni mert en egy masik varosban voltam fellépni..
2011. szept. 5. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:

féreg...

dobd...

2011. szept. 5. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:
kor?
2011. szept. 5. 11:21
 14/19 A kérdező kommentje:
már leirtam.. én 21, ő 25.. képtelen vok kidobni :(((
2011. szept. 5. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezeken a képeken nincs dagi, ebben igazad van...

De hastáncos sincs :)

Itt lányok vannak, akik egy divatnak hódolnak és hastáncot tanultak és azt hiszik már azok is...

Egy hastáncosnak van hasa...

És a hasát (is) táncoltatja...

Ezt onnan tudom, hogy igen, SOK hastáno(s)t láttam már :P

De gondolom a hiúságod nem engedi meg, hogy ezt belásd, úgyhogy máris a frappáns válaszon töröd a buksikádat! :D

2011. szept. 5. 12:37
 16/19 A kérdező kommentje:
nem hódolok semmilyen divatnak, imádok táncolni, az a másik életem, igy is lehetne mondani.. ha csak divat lenne, nem szánnék rá ennyi energiát, na de te nyilvan jobban tudod..
2011. szept. 5. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen sok időt fordítok weboldalak, portálok készítésére.

Csináltam vagy 30 oldalt, mégsem mondom, hogy webprogramozó vagyok...

2011. szept. 5. 18:39
 18/19 A kérdező kommentje:
te is csak azért vagy itt h kötekedj..
2011. szept. 5. 21:43
 19/19 anonim válasza:
szia! mi lett a sztori vége? kibékültetek? együtt vagytok még?
2014. okt. 3. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!