Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáló lány kezelése?
Hogyan közeledjek a barátnőm felé, ha menstruál? Szinte kibírhatatlan olyankor (mindenkivel bunkózik, kedvetlen stb.) Ilyenkor nagyobb a szeretetigénye?
Hogyan befolyásolja a libidót (előtte, közben, utána)?
Kérlek írjatok nemet is. Köszönöm a segítségeteket!
16F
Legyél türelmes és megértő. De ha nagyon elviselhetetlen, akkor finoman mondd meg neki, hogy azért kicsit fogja vissza magát. A menzesz se mentség mindenre.
A libidója kinek milyen menzesz alatt, de nem egészséges menzesz alatt szexelni.
Én régen fogamzásgátló előtt kegyetlen görcsökkel bírtam, mindenen elbőgtem magam, és belekötöttem az emberekbe...
Leginkább az esett a legjobban, ha senki nem szólt hozzám semmivel. Barátom is max annyit, hogy megölelt és simogatott. De azt akartam, hogy inkább ő is hagyjon békén.
Nálam ez csak 1 nap volt, utána normális lettem. :D
20L
Türelmes légy, ilyenkor fontos h megértsd a csajt :)
De azért közöld vele ha tul messzire megy, h mindennek van határa...
Én például van h olyankor elküldöm a barátomat a pics*ba :DD :( amit aztán persze megbánok,de ha kötekszik és direkt ingerel és szivat olyankor ha megvan, akkor előfordul h felpofozom... Viszont néha meg tök nyugis vagyok, a barátom tudja h mikor van a havim, és ilyenkor megis kérdi h még nem jött meg h ilyen aranyos vagyok ?? szóval ki milyen :D
Szia!
Nekem olyankor mindig fáj a pocim (kinek nem:) ) ergo, az esik legjobban, ha kiskifli-nagykiflibe befekszünk és simizi a pocakom:) Amúgy is általában oldalt fekve nem fáj annyira, az összebújás amúgy is megnyugtató :) Mondjuk mi együtt lakunk, így könnyebb :) Nekem pl. jobban esik, ha ilyenkor nem kell kimozdulni a lakásból, csak ha nagyon muszáj (suli..). Szerintem kérdezd meg tőle, mi esne neki a legjobban és ez alapján találjatok ki valamit :) pl. filmnézés (otthon az ágyban), vagy beszélgessetek simán összebújva :) esetleg társas ha van kedve..:) vigyázz tényleg hisztisebbek vagyunk ilyenkor...a szex pedig..első két napon nekem a pocifájás miatt nem esne jól, de utána simán mehet a dolog :) Páromat egyáltalán nem zavarja, h megvan:) (persze ha téged zavar, nem kötelező csinálni:) Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!