Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 éves fiú vagyok, és nagyon tetszik egy lány és neki is tetszek én. De nem tudom hogy mondjam el neki hogy szeretem. :/ Szerintetek hofy mondjam el? 13/F
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 16:46
1/10 anonim válasza:
de cuki vagy *-*
nézz a szemébe és mond "szeretlek"
2/10 anonim válasza:
1. lépés: odmész hozzá
2. lépés: megmondod neki
3/10 anonim válasza:
Sehogy. Ha letámadod azzal, hogy azt mondod szereted lehet megijed az új helyzet miatt és ellentétes hatást váltasz ki vele még akkor is ha neki is tetszel. Beszélgess vele sokat mindenről és majd kialakul egyfajta vonzalom köztetek, és már csak akkor kell megmondanod neki, ha meglesz az első csók.
4/10 A kérdező kommentje:
Engem a barátaim cikiznek miatta.:/
2011. nov. 3. 16:50
5/10 anonim válasza:
Ha veled egykorú vagy nálad fiatalabb akkor a szemébe mondd hogy szereted vagy valami vagy írd körül.:D
6/10 anonim válasza:
keresd az alkalmat amikor ketten vagytok, odamész hozzá és pusztán azt mondod, hogy szia és rámosolyogsz, ennyi, se több se kevesebb, csak ezt, mosoly-szia, mi a helyzet.
amikor meg látod akkor nézz a szemébe mélyen mélyen mélyen ne vedd el a szemed csak néz a szemébe és mosolyogj és köszönj, hogy szia.
7/10 jin válasza:
az nem barát aki cikiz
vagyis csak gyökerek
nem nőttek még fel.....
vezesd rá....
8/10 anonim válasza:
Mondj valami hülyeséget:
"Szeretem a csokit... Pont olyan mint te."
Erre ő:
"Hogy-hogy?"
Te:
"Hát mert olyan édes, és mert... szeretem."
Na jó, ez vicces :D De azért megpróbálhatod, biztosan tetszeni fog neki! A lányok szeretik az ilyen nyálas dolgokat...
9/10 A kérdező kommentje:
köszi nektek:D
2011. nov. 3. 22:45
10/10 anonim válasza:
ne foglalkozz azzal amit a barátaid mondanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!