Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az sok, ha a barátom hetente (minden egyese héten) kb.3x elmegy inni a haverjaival?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt, de ez már az elejétől fogva gond volt számomra. Volt, hogy hetente 4x is előfordult ez, egyszer kis sörözgetés, máskor pár boros cola, de volt, hogy tök részegre itta magát. Aztán miután látta, hogy nekem ez így nem fog menni, kevesebbszer ment, volt, hogy csak hétvégén 1x (ami szerintem a normális lenne) De nemrég újra beállt a heti 3-ra, legtöbbször hétköznaponként munka után. Most még valahogy elnézem neki (bár eléggé zavar) , mondván, hogy fiatalok vagyunk, élünk. Ő 30 én 26. De az a kérdés motoszkál állandóan a fejemben, hogy mi lesz majd ha összeköltözünk? Én otthon egyedül fekszem majd le, ő meg majd hazaesik valamikor piásan??? Erre azt mondta, hogy nem, mert mire odajutunk ki fogja ezt úgymond nőni. Nektek mi a véleményetek?2011. aug. 18. 10:49
11/12 josek válasza:
már az is alkoholizmusnak számít ha naponta 1 pohár sört megiszik az ember
12/12 A kérdező kommentje:
Hát szerintem alkoholista az, aki délután elmegy a kocsmába iszogatni, ugyanez az ember a munkahelyén is legurít pár pohárral, ha összeveszik otthon a feleségével akkor az első útja a kocsmába vezet, aki valamilyen összejövetelen is részegre issza magát és ha már elhagyta mindenki, és munkája sincs, akkor otthon egyedül is folytatja...
2011. aug. 18. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!