Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a bölcsészekkel?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés szétoffolt válaszai nyomán.
2010. dec. 23. 20:47
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
69%
Én "bölcsész" vagyok, de utálom a bölcsészeket. Bár, ha belegondolok, majdnem mindenkit, épp azért, mert emberiesen, vagy állatiasan viselkednek.
2010. dec. 23. 20:49
 2/54 kovpet ***** válasza:
100%

Én mérnök vagyok, de semmi bajom a bölcsészekkel.

Kellene? :)

2010. dec. 23. 20:52
 3/54 anonim ***** válasza:
100%

"bölcsészek kíméljenek"

mérnök leszek, és haggyanak békén :D rémes az a gondolkodás... :P

komolyra forditva am semmi bajom velük, csak ilyen megszokás :)

2010. dec. 23. 20:52
 4/54 anonim ***** válasza:
52%

bölcsész, mérnök, szakmunkás?

ha nem lesz munka

csak kukás!

2010. dec. 23. 20:53
 5/54 A kérdező kommentje:

Kicsit lejjebb egy lány feltett egy kérdést rá és a bölcsész barátjára vonatkozóan, és akkora vita kerekedett a bölcsész vs többi ember körből, hogy gondoltam, megkérdezem, legyen legális és nem off a kérdés.

Annyian bántották a bölcsészeket a válaszokban, hogy meg kellett kérdeznem, mi a baj velük?

2010. dec. 23. 20:54
 6/54 anonim ***** válasza:
43%
A bölcsész egy elavult valami ami diplomát ad de a tulajdonosa az égvilágon semmihez nem ért!
2010. dec. 23. 20:55
 7/54 anonim ***** válasza:
39%

A bölcsészek elvontak, és nem értenek a gyakorlati dolgokhoz. Nehéz velük értelmesen beszélni, mert folyton ábrándoznak, révülnek, vagy bambulnak. Sosem tudod mit gondolnak igazán. Ezért nem szeretnék magam mellé bölcsész lányt, már sokkal próbálkoztam, reménytelenek. Elvannak a maguk kis világában.

f23

2010. dec. 23. 21:00
 8/54 anonim ***** válasza:
68%

- Mit mond a frissen végzett állás nélküli bölcsész a frissen végzett állást kapott bölcsésznek?

- Egy BigMac-et és egy kólát kérek.

2010. dec. 23. 21:01
 9/54 anonim ***** válasza:
22%
alibi szakos naplopó csirkefogók, nem dolgoznak. egyébként nekem nincs velük bajom, mert én se vagyok hasznos tagja a társadalomnak. :)
2010. dec. 23. 21:01
 10/54 anonim ***** válasza:
64%

Bölcsész vagyok, révülök, bambulok, de valószínűleg többre fogom vinni, mint bármelyik elb.szott életű mérnök, gétékás, stb. Én legalább élvezni fogom a kis ideális világomat, ők meg majd gürizhetnek nap mint nap egy olyan munkában, amit csak eleinte élveztek.

Hogy miből fogok megélni? Fordító leszek. Műfordító. És esetleg még belekóstolok az írói hivatásba.

2010. dec. 23. 21:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!