Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a bölcsészekkel?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés szétoffolt válaszai nyomán.
2010. dec. 23. 20:47
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
56%

Kedves leppurd, vagy akárkicsoda.

Bölcsész vagyok, mégis szeret a családom, a vőlegényem, a barátaim. minden érdekel, egy csomó dologban vagyok aktív, és soha nem érkezett panasz, csak mert n a történelmet szerettem volna kicsit jobban megismerni.

Lehet, hogy semmit nem ér a diplomám, de ezzel nem tanultam kevesebbet. Ha jól akar az ember teljesíteni, akkor nem lazulja végig az éveket.

Nem járok hippis ruhákban, nem zenélgetek, még egy szál cigit se szívtam el.

Te lehet, hogy zseni vagy matekból, én viszont megcsináltam a triatlont.

Te lehet, hogy iszonyatra tudsz deriválni, de én megcsinálom a Pilis 50-et és a K-100-at is.

Te vered otthon a bránert, én addig kilométereket futok terepen, fekvőzöm, hegyet mászok, bokszolok - egyszer kötnél belém, kisz*rnád a fogaidat.

Te szidod a tipikus bölcsészt - én meg röhögök az olyanokon, mint te. Fogadnék akármibe, hogy negyvenéves korodra egy elzsírosodott nulla leszel, aki még a sarki közértbe se tudja levonszolni a hájas valagát.

2011. szept. 6. 14:49
 52/54 anonim válasza:
51%
Túl lassan szolgálnak ki!
2011. okt. 10. 23:32
 53/54 Dr.G.M. válasza:
51%

Akkor ide is leírom, csak rövidebben :)

Én BT mérnök vagyok és matematikus. (ezt csak a válaszom értékelésének egy szempontjaként írtam)

A bölcsészek legnagyobb része (ideális esetben) töri és/vagy magyar szakos tanár lesz, de jelen vannak a nyelvkutatás, valamint a kommunikációs hírközlés különböző területein is. Nem igazán képviselnek kézzel fogható tudást; intellektuális értékeket teremtenek, amire vagy igényt tart az ember, vagy nem.

Viszont ne felejtsük el, hogy rengeteg ágazata van a bölcsészetnek! (pszichológia, andragógia, stb.) Óriási a különbség közöttük!

2014. ápr. 1. 14:14
 54/54 anonim ***** válasza:

"addig fogok feketét hordani amíg nem találnak ki egy sötétebb színt "

Ezzel amúgy mi a baj?

2016. jan. 29. 20:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!