Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a bölcsészekkel?
akkor jó, mert pasim első barátnője, exe, az bölcsész, ahozk épest sík hülyének tűnik az adatlapja alapján, meg el is van kurvulva :)
ilyet ír a lapjára hogy tönkre teszem magam, meg xy a tüdőmben lakik (Állat rovat)
és persze naná h angolul kiírva (egy dalszövegből) hogy addig fogok feketét hordani amíg nem találnak ki egy sötétebb színt
és pozolós emó feelinges képei vannak :)
orrkarika, szájpiercing
ami totál nem jön be a páromnak
és hol lila hol fekete haj
:D
bár nem hinnm h az összes bölcsész ilyen lenne
nem kell az észhez diploma, és sok diplomás magolós munkakerülő is tud sík hülye lenni
azt tudom h elvileg tanult gitározni, van jogsija, és majd nyelvizsgázni fog angolból, mert az ugye dipihez szükséges
de semmi gyakorlat
bár mondjuk csak 21-22 éves
a kirajzolt szemöldök, az bazira nem bejövős
sztem az fikázza a másikat, aki leégedetlen magával és
mindenáron verseng. Ennyi
Az orvos aki büszke lehet magára, ő meg azért nem fikáz le másokat, mert így is leég értékesnek tartja magát
szal nem kell fényezni magunkat mások előtt
elég ha ap áromnak kellek
és én nem jártam egyetemre, se fősulira, de érettségim sincs, mert szakmunkást végeztem, és nem abban helyezkedtem el, nem keresem halálra magam, de legalább dolgozom, és jól, és még hasznos is
és szeretem a társaságot, én nem tudnék pl mekiben kiszolgálni, vagy körmöket reszelgeni, sem eladó lenni, vagy irodában csücsörészni, nem szeretek unatkozni
Te, nekem minden hónapban kell írni egy több oldalas beadandót, olvasnom kell, és meg kell értenem angol, esetleg egyéb idegen nyelven írt szakirodalmat, meg kell írnom 5-6 igen kemény programot, tanulnom kell közgazdaságtant, matematikát olyan szinten, mint a matekosok. Emellett nem árt, ha ki tudom fejezni magam magyar nyelven, illetve el tudom magam adni.
Ja igen, és megajánlott jegy nincs, és a gyakorlat mellé tudni kell az elméletet is vizsgára, aminek semmi köze nincs a gyakorlathoz.
Szerintem azért ez nagyobb cucc, mint a 7-8 oldalas beadandó, amit szegény BTK-soknak meg kell írni.
leppurd...
Komolyan, áruld már el minek tanulsz. Gondolom ha ennyi beadandó, labor, gyakorlat van és matekoznod, akkor vmi mérnökin a BME-n. Én is ott tanulok, mondjuk azért megajánlott, és évközi jegyek is vannak, persze azt is marha nehéz megszerezni...
Te utálod ha egy btk-s arra veri magát, hogy milyen nehéz neki. Én meg azt is nagyon utálom, amikor egy műszakis hangoztatja hogy egy mérnöki kar mennyire nehéz. Hát igen, nagyon nehéz, de mi választottuk ezt nem? Mérnökként szeretnék dolgozni, elsajátítani a mérnöki szemléletmódot, engem ez érdekel. Nem érdekel ha valaki író akar lenni vagy tolmács, és az sem ha azt mondja nehéz neki. Felőlem azt is mondhatja, hogy biztos nehezebb mint nekem. Kit érdekel mit gondol?
Olyan embernek tűnsz, aki kb felvág azzal hogy tud deriválni meg integrálni, és hogy mérnöknek tanul, és azt hiszi neki a legnehezebb. Minden ember más, egy orvostanhallgató megőrülne ha át kéne látnia egy olyan egyenletet, ami nekünk alap dolog, én meg akkor őrülnék meg, ha latinul meg kéne tanulnom hogy a kislábujjam csontjának mi a külön neve...
Mechatronikai mérnöknek tanulok, igen BME-n.
És mi választottuk, de mikor azt hallom egy BTK-stól, hogy az ő diplomája legalább ennyire értékes, és nálunk neki bizony nehezebb dolga van, az felidegesít.
És az integrálás az semmi, az integrál alkalmazhatósága az már valami, de magában, ha tudsz valamennyire integrálni, az gimnázium 12. osztály.
"de mikor azt hallom egy BTK-stól, hogy az ő diplomája legalább ennyire értékes, és nálunk neki bizony nehezebb dolga van, az felidegesít."
És ezt milyen gyakran szoktad hallani? Mert én még sosem hallottam egy bölcsésztől se ilyet:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!