Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a bölcsészekkel?
Jah, mintha a mérnöki diploma olyan k.rva értékes lenne.
OK, a büfészakhoz képest kicsit, de azért legyünk már őszinték így egymás közt. Olyan ez, mint a jogsi. Egy alapszint, aztán innen vagy előre mész, vagy visszafelé :)
ma 21:03
Kóstolj bele az írói hivatásba xD
Hidd el hogy egy épületgépész diplomával hamarabb találok magamnak normális munkahelyet mint te :D
A büfés viccet én így ismerem:
Mit mond a jogász a bölcsésznek?
- Egy sajtburgert és egy kólát kérek.
És mit mond a bölcsész?
- Na de uram, ez egy könyvtár.
@21:20
Szerencsére az íróknak nem kell munkahely.
@21:20
És még:
Majd írok a mérnökök, közgazdászok, jogászok, orvosok, stb. számára egy pár tiszteletre méltó sorocskát, melyben megköszönöm, hogy dolgoznak értünk, és a művészekért... Jóllehet, mi semmi hasznosat nem csinálunk, és talán nem az anyagiakban mérjük a boldogságot, de mégis van valami, ami miatt hálásak lehetünk nektek: pénzzel láttok el minket mindezek ellenére is.
Én mérnok vagyok, a párom bolcsész (fiú), a páromat imádom, de a bolcsészk*rvákat akik hajtanak rá ki nem állhatom.
Hogy miért? Mert ha valamelyik megtetszene a drágaságomnak, akkor nem tudnám vele semmilyen szinten felvenni a versenyt, nem értek sem a torténelemhez, sem pedig az irodalomhoz.
Szerencsére neki nem kell más, csak én a kocka fejemmel.
22/L
Én "bölcsész" vagyok, de utálom a bölcsészeket. Bár, ha belegondolok, majdnem mindenkit, épp azért, mert emberiesen, vagy állatiasan viselkednek.
:D ez nagy volt
19F
Mérnök lány! Cseréld le a srácot egy féligmeddig kockafejű bölcsész csajra, nem lesz több gondod a bölcsészribikkel!
Najó, BTK-n vagyok könyvtáros hallgató. A bölcsészkar kész katasztrófa. De én élvezem, mert találni mindenféle furcsa embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!