Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy együtt adjunk ajándékot a szüleinek és ne külön? Bővebben lent. 27/F

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt. Ő 20 éves. És amióta együtt vagyunk - azóta még soha sem adtunk együtt ajándékot senkinek. Szülei elváltak, az egyik testvére is külön lakik már a barátjával. Most jön ugye a karácsony, előtte 2 héttel az anyja születésnapja, év elején pedig apukám születésnapja, aztán anyja névnapja. A kisebb nővére (aki 24 éves) az vele él és neki barátja sincs és soha nem is volt még. Az anyjának van párja. És még mindig úgy volt az ajándékozás, hogy ő adott a kisebb nővérével (vagyis a 24 evéssel - aki velük együtt él) én meg megint külön adtam mindenkinek (az anyájáéknak ugye a párjával együtt, az apjának - stb) és én ezt szeretném megszüntetni. A nagyobb nővére - aki velem 1idős (tehet 27 éves + a 28 eves barátja) ők 1 nappal korábban jöttek össze, mint mi. És ők már a kezdetek óta külön adnak mindenkinek ajándékot. Ők nem külön - úgy, hogy a 27 éves nővér a 2 kisebb hugával + a 28 éves barátja megint külön ad magában ajándékot. Hogyan tudnék ezen változtatni? Bármi kérdés van még az ügyben - nyugodtan tegyétek fel és elmondom.

ma 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy működik, hogy az én szüleimnek veszek valamit és azt mondjuk, hogy kettőnktől kapták, a párom szüleinek a párom veszi meg és azt mondjuk, kettőnktől kapták. Ezen felül van, amit csak ketten nővéremmek adunk. Pl apám szülinapjára csak nővérem és én adunk. Karácsony az egyetlen, amikor párként szállunk be, az előbb felvázolt módon.

Eszünkbe nem jutott ebből gondot csinálni, de az se, hogy összevissza névnapra meg minden sz.rra vegyünk ajándékot. Minek neked venni az ő szüleinek? Ezt te ajánlottad fel? Vagy ő mondta?

ma 08:40
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 ezt magamtól ajánlottam fel. És azért veszek, főleg az anyjáéknak nagyobb dolgot, mivel eléggé sokat tartózkodok náluk és hát így kompenzálom. Meg nyilván amikor és amiben tudok segítek nekik. És amit csak tudok - azt is elintézek nekik. De akkor is. És amúgy mind2 szülőjének szülinap, névnap és karácsony. Ennyi 1 évben amit "adnunk kéne" közösen. Ez ugye 3-3 alkalom mind2 szülője számára.
ma 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Tehát 6 alkalom. Ha van rá pénzed, akkor csináld.

És miért zavar, hogy külön adod az ajándékot?

ma 08:54
 4/8 A kérdező kommentje:

És nekem nincs tesóm.

De #1 karácsonyra hogy "szálltok be a felvázolt módon"?

ma 08:55
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 nincs rá pénzem. De igen 6 alkalom. Azért zavar, mert milyen már az, hogy 1 pár 2 külön tagjától kapjanak ajándékot? Főleg úgy, hogy a nagyobb nővérééknél ez működik és ők mindig mindenkinek együtt adják. Soha senkinek sem külön.
ma 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed a csajod, hogy mi lenne, ha idén közösen vennétek egy ajándékot mindenkinek? Végül is egy pár vagytok.

Azt viszont vedd figyelembe, hogy ez nem pont úgy működik, hogy ha eddig vettél valakinek egy 1000 Ft-os akármit, akkor most megúszod 500-ból. Hanem beteszitek mindketten a kis ezrest, aztán abból tudtok venni egy értelmesebb dolgot.

ma 09:06
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 az anyagiakról nincs szó a kérdésben. Soha senkinek sem vettem 500-1000 forintos dolgot. Tisztában vagyok az anyagi részével. Arról direkt nincs szó a kérdésben. De akkor hogy kérdezzem meg ezt a "közös vételt", hogy bele is menjen és ne legyen ellenére?
ma 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Így: Mi lenne, ha most együtt adnánk ajándékot mindenkinek? Egy pár vagyunk régóta, szerintem így illik.

ma 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!