Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy együtt adjunk ajándékot a szüleinek és ne külön? Bővebben lent. 27/F

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt. Ő 20 éves. És amióta együtt vagyunk - azóta még soha sem adtunk együtt ajándékot senkinek. Szülei elváltak, az egyik testvére is külön lakik már a barátjával. Most jön ugye a karácsony, előtte 2 héttel az anyja születésnapja, év elején pedig apukám születésnapja, aztán anyja névnapja. A kisebb nővére (aki 24 éves) az vele él és neki barátja sincs és soha nem is volt még. Az anyjának van párja. És még mindig úgy volt az ajándékozás, hogy ő adott a kisebb nővérével (vagyis a 24 evéssel - aki velük együtt él) én meg megint külön adtam mindenkinek (az anyájáéknak ugye a párjával együtt, az apjának - stb) és én ezt szeretném megszüntetni. A nagyobb nővére - aki velem 1idős (tehet 27 éves + a 28 eves barátja) ők 1 nappal korábban jöttek össze, mint mi. És ők már a kezdetek óta külön adnak mindenkinek ajándékot. Ők nem külön - úgy, hogy a 27 éves nővér a 2 kisebb hugával + a 28 éves barátja megint külön ad magában ajándékot. Hogyan tudnék ezen változtatni? Bármi kérdés van még az ügyben - nyugodtan tegyétek fel és elmondom.

nov. 17. 08:34
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Valami nagyon frappáns választ várni.
nov. 19. 05:49
 32/50 A kérdező kommentje:
Várok*
nov. 19. 05:49
 33/50 anonim ***** válasza:
Akkor legyen Virágszálam vagy Elemér.
nov. 19. 06:05
 34/50 A kérdező kommentje:
Azóta sem beszéltünk erről. De akkor hogy vessem fel neki így - hogy idén már úgysem fog menni?
dec. 22. 14:08
 35/50 A kérdező kommentje:
2 hete volt a barátnőm anyukájának a születésnapja. Ő a kisebb nővérével adott ajándékot én meg magamba. Megint nem velem közösködött. Nagyon furán nézett ki az egész. Először átadták ők, aztán meg átadtam én magamba. De ő ekkor ő is odaállt mellém azért.
dec. 22. 14:09
 36/50 anonim ***** válasza:

"Ő a kisebb nővérével adott ajándékot én meg magamba. Megint nem velem közösködött."

A barátnőd, nem a feleséged. Külön vagytok, külön ajándék, akinek akartok.

dec. 22. 14:14
 37/50 anonim ***** válasza:
Vedd el feleségül, persze csak ha hozzád megy.
dec. 22. 14:48
 38/50 A kérdező kommentje:
Komoly és segítőkész válaszokat várok!
dec. 22. 17:02
 39/50 anonim ***** válasza:
Az lehet a baj, ha nem beszéltél vele, mert csak vársz és nem teszel semmit.
dec. 22. 17:05
 40/50 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltem igen. És várok. És tényleg ez a baj. De hogyan mondjam akkor neki?
dec. 22. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!