Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?
hidd el nekem, nincsen olyan hogy valaki csúnya, mert MINDENKIBEN van, szépség, és érték, csak meg kell találni... én igenis tudom hogy mit érzel :) egy éve 90 kiló voltam, és egyáltalán nem volt önbizalmam, sem barátaim, úgy éreztem, senkinek sem kellek. Kb. ez volt a fiúkkal is... ha szerelmes voltam, beültem a sarokba, és megvártam még elmúlik kb...
Egyszer fölálltam, és azt mondtam h ez így nem mehet tovább, mert igen is, tehetek azért, hogy jobban érezzem magam a bőrömben... elkezdtem fogyózni, sportolni jártam. Tudod mi történt? megnyíltam, és az emberek is nyitottak lettek felém. Vannak barátaim, igaziak, akikben bízhatom, akiknek mindent elmondhatok. Az alakom azért még távolról sem oké, de a fiúk már most máshogy tekintenek rám :)
Nem tudom, hogy mi lehet az a "hatalmas hibád", ami ennyire hátráltat, de én csak annyit mondok, hogy ha te nem fogadod el magadat, akkor más sem fog :/ Ha emészted magad, és bemeséled megadnak hogy értéktelen vagy, akkor mások is el fogják hinni :(
Én erőt, és kitartás kívánok neked, mert tudom hogy képes vagy bármire, csak ne szidd magadat, mert nincs érteleme :) Ne a hibáidat keresd, hanem az értékeidet :)
L/15
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Erre is válaszoljon már vki!:(:(:(:(:(:(
15:30 Én vhogy nem tudom megszokni, h nincs senkim. Ha találnék 1-2 millát az utcán, azonnal rohannék vele a plasztikai sebészetre.
15:31 Nálatok lányoknál máshogy van, mert mi fiúk nem mind a külsőt nézzük. Meg örülnék, ha csak egy hatalmas hibám lenne, de gyakorlatilag minden ronda rajtam. Szépség és érték van bennem is, de csak belül, az meg nem érdekel senkit.
Hmm...Hát szerintem 170 cm még nem olyan alacsony.Azzal nincs olyan nagy gond,meg azon nem lehet változtatni sem. (Max pár centivel magasabb cipő). A füleddel lehet valamit kezdeni,hiszen egyszerű műtéttel meg tudják oldani azt hiszem. Vannak akiknek hiába mondjuk,hogy fogadják el magukat,nem tudják úgy sem. Te is 25 éves vagy már, kinőtted a kamasz korszakot,amikor általában mindenki elégedetlen magával. Ezzel azt akarom mondani,hogy amin lehet valamit is változtatni,azzal próbálkozz,az javit valamit a helyzeten.
Egyébként néha én is azt érzem,hogy soha nem fogom tudni elfogadni magam: pattanásos az arcom (nem annyira nagyon,de nekem épp elég) ,amire már mindent kipróbáltam-hiába. 24 évesen még mindig nem múlt el.
Aztán kicsit nagy az orrom,a fogamról ne is beszéljünk,a hajam szörnyű. Mindemellett átlagosnak mondom magam,mert az összképp annyira nem gáz,de azért sokszor érzem én is,amit te,hogy az élet igazságtalan és,hogy a szépeknek áll a világ.
15:30-as vok. Pénz talán még lenne rá, de más belső szervi rendellenességem is van. Nem hiszem, hogy sokat változtatna az összképen, meg a műtétet is kockázatosnak érzem, egy régebbi házi doki is, aki ismerte minden problémámat, hogy inkább ne.
Lehet, hogy az emberek vagy lányok sérültnek meg nyomoréknak találnak, de én elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!