Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.
2010. dec. 23. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:

Igazságtalan, de ez van. Már kezdem megszokni, hogy a lányok egyszerűen észre sem vesznek, egész jól megvagyok nő nélkül. Baj csak akkor van ha megtetszik valaki, vagy még rosszabb, megszeretem.

Tudom, legyen önbizalmam... Próbálom folyamatosan építgetni, olyan dolgokat csinálok amiben jó vagyok és a sikerélmény dob egy picit, aztán egy-egy újabb visszautasítás meg szépen rombol abból amit felépítettem. Tök mindegy mit csinálok, mit mondok, hogyan mondom. Egy darabig működik a dolog, néha úgy is érzem, hogy kezd megkedvelni egy csaj. Ekkor jön a jóképű, 15 perc után már megvan neki a csaj száma, másnap meg már járnak.

Higgyem el, hogy igenis jóképű vagyok?? Ne haragudjatok ez kb olyan mintha azt kéne magammal elhitetni, hogy hat ujjam van, nem öt. Garantáltan nem fog menni.

Az olyan ember könnyen beszél aki a nők többségének bejön, igaz Kovacsolas? :) Ha én is annyira bejönnék a nőknek akkor nem lenne gondom a csajokkal, mert egyébként nem vagyok buta ember, van humorom is, ha kellően fel tudok oldódni egy társaságban akkor a szövegem is jó. Barátnőm mégsincs, mert csúnyácska arcot adott a gép. Ott meg még nem tartok, hogy mindegy csak nőnemű legyen...

2010. dec. 23. 15:01
 32/115 anonim ***** válasza:
100%

előző..látod? te is válogatsz

akkor most miről beszélünk?

2010. dec. 23. 16:25
 33/115 anonim ***** válasza:

16:25 - Bocs, hogy igényeim azért még vannak és nem jó bárki aki nő nemű.

Arról beszélünk, hogy ki hogy érzi. Én meg leírtam, hogy szerintem (is) igazságtalan, dehát ez van.

2010. dec. 23. 17:16
 34/115 Beatrix17 ***** válasza:
65%
Azért vannak csúnya nők,hogy a csúnya pasiknak is legyen párjuk
2010. dec. 23. 17:17
 35/115 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a baj a legtöbb csúnya fiúval?

Hogy ugyanazt csinálják mint te. Jönnek sajnáltatni magukat, hogy velük hogy kib.szott az élet, bezzeg másoknak milyen jó. Gyúrni? Á, úgyis mindegy. Igényesen öltözködni? Felesleges, ők úgyis csúnyák. Fodrászhoz menni? Ugyan... Kedvesnek, udvariasnak, humorosnak lenni? Úgyse kellenek senkinek.

Most elmondanám, hogy az előző barátom ugyanilyen volt. Senki nem értette, hogy mit csinálok mellette. Alacsony, csúnya arc, csúnya fogak, és pénze sem volt, bár ez engem egyáltalán nem érdekelt, csak hogy jobban lásd a helyzetet. Utánam meg mondhatni futnak a fiúk, az iskola egyik legszebb lányának tartanak.

De én szerettem, mert iszonyatosan jó humora volt, hatalmas szíve, és tisztában volt magával - tudta, hogy kicsoda, és nem hagyta, hogy hülyét csináljanak belőle. Felvállalta az érzelmeit, mert sírni előttem, de mégis, bár nem mintha a kettő kizárná egymást, ő az az ember, akire mint férfi valaha is fel tudtam nézni.

És csak hogy lásd, leírom a másik oldalt is. Ugyanilyen külső adottságokkal rendelkező barátom hasonlóan kedves volt és nagylelkű, viszont az önbizalma a béka segge alatt volt. Már a testtartásán is annyira látszott, hogy zavarban van, és alacsonyabb rendűnek gondolja magát (bár ezt soha, soha nem mondta volna ki), tudod, olyan igazi pincsi volt. Vele ezért szakítottam. Aki nem tiszteli magát, az ne várja el, hogy más tisztelni és szeretni fogja. Mindenki olyat kap, amit megérdemel.

Röviden mi a tanácsom?

SZEDD ÖSSZE MAGAD, MERT ATTÓL MÉG SENKINEK NEM LETT BARÁTNŐJE, HOGY AZON NYAVALYOG, MILYEN SZ.R NEKI. AZ ILYENEKTŐL MENEKÜL MINDENKI.

2010. dec. 23. 19:39
 36/115 anonim ***** válasza:
Előző : hány éves vagy?
2010. dec. 23. 19:41
 37/115 anonim ***** válasza:
18
2010. dec. 23. 20:20
 38/115 anonim ***** válasza:

csak egy kis önbizalom kell ;)

L 18

2010. dec. 24. 02:58
 39/115 A kérdező kommentje:

15:01 és 17:17 Én már ott tartok, h ha nőnemű, akkor szinte mindegy, de hiába, még a csúnya lányoknak se kell ilyen csúnya fiú.

19:39 Lehet h a barátod nem volt egy szépség, de nálam biztos jobban nézhetett ki, ha vki szeretni tudta. Nem igaz, h ennyit jelent az önbizalom, mert nekem is volt vmikor, és akkor se kellettem senkinek. Éppen a sok kudarc rombolta le.

2010. dec. 24. 08:42
 40/115 Tyler913 ***** válasza:

Ájj,bazeg.Szerencsés vagy,hogy végigolvastam a több oldalnyi picsogásodat,kedves kérdező.De szeretnék Neked segíteni,úgyhogy figyu.

Mint előttem már nagyon sokan leírták, férfiként nem muszáj szépnek lenned,ezernyi más dologgal kitűnhetsz.

Szerintem inkább az a baj,hogy túlságosan rágörcsöltél erre az egészre,annyira akartad,hogy összejöjjön a csajozás, hogy most átestél a ló túloldalára.Elsüllyedtél az önsajnálat mocsarában,és ide is azért írtál, hogy mindenki sajnáljon.HÁT NEM!

Én is voltam hasonló helyzetben,mint Te,én is szinte kéjelegtem abban,hogy magamat sajnáltam naphosszat,ahelyett,hogy változtattam volna a sorsomon.Csak aztán rájöttem,hogy mennyi ember van,akivel SOKKAL jobban kicseszett az élet,és akiknek kisebb gondjuk is nagyobb annál,mint hogy hogy néznek ki.

Szóval állj fel, és kezdj valamit magaddal!Először ne a csajozásra koncentrálj,0 önbizalommal akkor se megy,ha jóképű vagy,így meg pláne.De ezer más dolgot csinálhatsz,amivel lekötheted magad,fejlődhetsz, és ahogy jobb leszel az adott dologban,az önbizalmad is fejlődni fog.

A legelső dolog, amit javasolhatok, az a gyúrás.Ebben is előnyünk van nekünk,férfiaknak,hisz egy nő nem sokat változtathat az alakján, ha előnytelen, míg +10 kiló izom és egy kis szálkásítás bármelyik férfiból Adoniszt csinál.

Amint elkezd javulni az alakod,egyre kevesebbet gondolsz majd arra, hogy milyen az arcod, és inkább a javuló összképet fogod észrevenni,pláne,ha emellé még igényesedsz is (öltözködés,higénia,stb.)

Keress valamilyen hobbit,csináld azt,amiben jó vagy,és csak arra koncentrálj!Hagyd a fenébe a negatív gondolatokat,ne érdekeljen mások véleménye, csakis azzal foglalkozz, hogy magadhoz képest fejlődj,lépj előre minden nap.Emellé olvass személyiségfejlesztő könyveket,és "szuggeráld magad" a jó irányba.

És amúgy hidd el, a "jóképűség" teljesen relatív fogalom, a nők ugyanis az összképet nézik.Nézhetsz ki úgy is,mint egy megelevenedett görög szobor,ha béna vagy,és nem viselkedsz férfiasan,sz.rba se vesznek.

Ha viszont ápolt vagy,igényes, jó a tested, jól öltözöl, van önbizalmad és dumád,férfiasan viselkedsz, akkor csúnya fejjel is olyan nőket szedhetsz össze,hogy ihaj.

Rengeteg példát írhatnék olyan férfiakról, akik csúnyák és előnytelen külsejűek voltak, mégis a csúcsra értek,és a legszebb nők vették őket körül.Azért, mert alfa hímek voltak,és szartak a külsejükre,nem az akadályokat vették észre,hanem elérték,amit akartak.

Szóval:Vagy maradsz ott,ahol vagy,sajnálod magad,és élsz egy sikertelen,szar életet, vagy eldöntöd,hogy kiszállsz a mókuskerékből és adsz annak egy esélyt, amiket itt leírtam.A döntés egyedül rajtad áll.

2011. jan. 4. 05:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!