Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?
Egyértelmű, hogy igazságtalan az élet. Nem csak a csajozásban, de akárhogyan is nézzük nagyon ritka az olyan férfi, aki teljesnek érzi az életét úgy, hogy sikertelen a nőknél.
-Vannak olyan férfiak, akik jóképünek születnek és ehhez magas tesztoszteron szint is társul. Közülük kerülnek ki az alfa hímek. Az ilyenek általában rengeteg nőt megkapnak. A legszebb nőket. Az ilyen férfiak néha kőbunkók, de vannak, akik kedvesek is tudnak lenni, de ha kell kellően bunkók, agresszívak is és emellé jól néznek ki. A legtöbb nő bukuk rájuk.
-Vannak a jófiúk, akiknek a tesztoszteron szintjük általában átlagos vagy az alatti. Ők ha rosszul is néznek ki, akkor esélyük nincs. A csajok inkább kigúnyolják őket. Vannak, akik valamivel átlag felettien néznek ki, de jófiúk így még így is nagyon nehéz dolguk van. Kedvesek, szerények, jófiúk. Még ha meg is tetszenek 1-1 csajnak. A csajok hamar megunják őket. Ezután az önbizalmuk is lemegy. Nehezen csajoznak be általában.
Vannak, akik jóképüek és jófiúk. A csajok észreveszik őket, mert jól néznek ki. Hiába jófiúk, nekik gyakran a külsejük elég a hódításhoz.
Hozd ki magadból a legjobbat!
Járj le edzeni. A kinézeteden fog dobni és az önbizalmadnak sem rossz. Öltözködésre is figyelj.
No de biztosan tudnál úgy öltözni, hogy jobban nézz ki!
Tudnál olyan frizurát csináltatni, s fokozatosan igényesebbé tenni a megjelenésed.
Sportolni.
Keresni férfias hobbikat, érdeklődési kört.
Először mondjuk csak a baráti kört kezdeni tágítani, aztán fejlődni fejlődni fejlődni!
Izgalmas lesz, kezdj hozzá még ma! ;)
14:37 Nagyon igazad van, sajnos! Én pont a ronda jófiú kategóriába tartozom, és saját bőrömön tapasztalom, h az ilyenek tényleg esélytelenek bárkinél.
Rajtam az öltözködés meg a gyúrás sem segít, mert egyrészt az arcommal van a baj, másrészt azzal, h nagyon kicsi vagyok.
Áruld már el hány éves vagy?!
Butaság amit írsz. Régen én is csúnya voltam. Nagy fejem volt, rövid,állandóan kócos hajam,csálé fogaim,szeplök... Elsö szerelmeslevelemre azt a választ kaptam a fiútól,hogy utál,csúnya szeplös vagyok és ö a hosszúhajú lányokat szereti és kinyalhatom a seggét :D :D Adott rendesen az önértékelésemnek... A kutyának sem kellettem,míg ezek csengtek a fülembe. El voltam a nintendoval meg a kutyákkal és annyira megfeledkeztem a dologról,hogy mire feleszméltem hosszú hajam volt,nöies alakom és több fiúnak is megtetszettem,mert nem a negatív dolgokat hallották tölem folyton. Tudod,mások is azt gondolják rólad,amit te magadról. Hozd ki sporttal,öltözkodéssel a maximumot a kulsodbol,aztán ha vidám vagy és kedves,kizárt,hogy ne találj barátnöt
15:05 25 éves vagyok. Nálatok lányoknál más, mert fiúk közül nem mindenkinek a külső a legfontosabb. Amúgy nálam pont fordítva van, mint gondolod: onnan gondolom, h ronda vagyok, h mások is így gondolják.
15:06 Hiába küldenék képet, élőben még sokkal rondább vagyok. Meg amúgy se tudok, mert nem lehet neked privit küldeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!