Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.
2010. dec. 23. 09:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom magam egész nap, sajnos sose bírom ki, és mindig próbálkozom lányoknál. Csak hát kivétel nélkül mindig az a vége, h lepattintanak, mert csúnya vagyok. Annyira, h azt se humorral, se kedvességgel, se semmivel nem tudom kompenzálni. Próbáltam, de nem lehet.
2011. ápr. 17. 14:27
 52/115 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy igazságtalan az élet. Nem csak a csajozásban, de akárhogyan is nézzük nagyon ritka az olyan férfi, aki teljesnek érzi az életét úgy, hogy sikertelen a nőknél.

-Vannak olyan férfiak, akik jóképünek születnek és ehhez magas tesztoszteron szint is társul. Közülük kerülnek ki az alfa hímek. Az ilyenek általában rengeteg nőt megkapnak. A legszebb nőket. Az ilyen férfiak néha kőbunkók, de vannak, akik kedvesek is tudnak lenni, de ha kell kellően bunkók, agresszívak is és emellé jól néznek ki. A legtöbb nő bukuk rájuk.

-Vannak a jófiúk, akiknek a tesztoszteron szintjük általában átlagos vagy az alatti. Ők ha rosszul is néznek ki, akkor esélyük nincs. A csajok inkább kigúnyolják őket. Vannak, akik valamivel átlag felettien néznek ki, de jófiúk így még így is nagyon nehéz dolguk van. Kedvesek, szerények, jófiúk. Még ha meg is tetszenek 1-1 csajnak. A csajok hamar megunják őket. Ezután az önbizalmuk is lemegy. Nehezen csajoznak be általában.

Vannak, akik jóképüek és jófiúk. A csajok észreveszik őket, mert jól néznek ki. Hiába jófiúk, nekik gyakran a külsejük elég a hódításhoz.

2011. ápr. 17. 14:37
 53/115 anonim ***** válasza:

Hozd ki magadból a legjobbat!

Járj le edzeni. A kinézeteden fog dobni és az önbizalmadnak sem rossz. Öltözködésre is figyelj.

2011. ápr. 17. 14:41
 54/115 anonim ***** válasza:

No de biztosan tudnál úgy öltözni, hogy jobban nézz ki!

Tudnál olyan frizurát csináltatni, s fokozatosan igényesebbé tenni a megjelenésed.

Sportolni.

Keresni férfias hobbikat, érdeklődési kört.

Először mondjuk csak a baráti kört kezdeni tágítani, aztán fejlődni fejlődni fejlődni!

Izgalmas lesz, kezdj hozzá még ma! ;)

2011. ápr. 17. 14:42
 55/115 A kérdező kommentje:

14:37 Nagyon igazad van, sajnos! Én pont a ronda jófiú kategóriába tartozom, és saját bőrömön tapasztalom, h az ilyenek tényleg esélytelenek bárkinél.

Rajtam az öltözködés meg a gyúrás sem segít, mert egyrészt az arcommal van a baj, másrészt azzal, h nagyon kicsi vagyok.

2011. ápr. 17. 14:53
 56/115 anonim ***** válasza:

Áruld már el hány éves vagy?!

Butaság amit írsz. Régen én is csúnya voltam. Nagy fejem volt, rövid,állandóan kócos hajam,csálé fogaim,szeplök... Elsö szerelmeslevelemre azt a választ kaptam a fiútól,hogy utál,csúnya szeplös vagyok és ö a hosszúhajú lányokat szereti és kinyalhatom a seggét :D :D Adott rendesen az önértékelésemnek... A kutyának sem kellettem,míg ezek csengtek a fülembe. El voltam a nintendoval meg a kutyákkal és annyira megfeledkeztem a dologról,hogy mire feleszméltem hosszú hajam volt,nöies alakom és több fiúnak is megtetszettem,mert nem a negatív dolgokat hallották tölem folyton. Tudod,mások is azt gondolják rólad,amit te magadról. Hozd ki sporttal,öltözkodéssel a maximumot a kulsodbol,aztán ha vidám vagy és kedves,kizárt,hogy ne találj barátnöt

2011. ápr. 17. 15:05
 57/115 anonim ***** válasza:
Te figyelj!Legalább privibe küldj egy képet nekem,mert ezt már tényleg nem hiszem el!!!Hallod!Had nézzelek már meg!Nekem most annyi bajom van,hogy ne tudd meg!Nem hiszem,hogy olyan csúnya pasi lehetsz!
2011. ápr. 17. 15:06
 58/115 A kérdező kommentje:

15:05 25 éves vagyok. Nálatok lányoknál más, mert fiúk közül nem mindenkinek a külső a legfontosabb. Amúgy nálam pont fordítva van, mint gondolod: onnan gondolom, h ronda vagyok, h mások is így gondolják.

15:06 Hiába küldenék képet, élőben még sokkal rondább vagyok. Meg amúgy se tudok, mert nem lehet neked privit küldeni :)

2011. ápr. 17. 15:12
 59/115 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet?
2011. ápr. 17. 15:13
 60/115 A kérdező kommentje:
Nem írja nálad, h privát e-mail...
2011. ápr. 17. 15:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!