Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.
2010. dec. 23. 09:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:

Még mindig jobbak az ilyen problémák, minthogy kicsi legyen a pcsöd. Nekem ez okoz lelki problémákat, alacsonynak én is alacsony vagyok (171cm körül).

Én se tartom magam helyesnek, sőt. Szóval együtt érzek veled :D

2011. ápr. 17. 16:39
 92/115 A kérdező kommentje:
Az enyémet úgyse látja senki, akit érdekelne, szal emiatt nem kell aggódnom :D
2011. ápr. 17. 16:46
 93/115 anonim ***** válasza:

Jajj olyan jókat nevettem ezeken a válaszokonxD

De leginkább a kérdező válaszain:D

Ironikus humor a legjobb:D:P

2011. ápr. 17. 16:58
 94/115 anonim ***** válasza:

170 cm az oké magasságnak. 165 vagyok, és nekem az pont belefér.

Ha az alábbi a linknél megnézed a ma 16:30-as választ, na, az vagyok én.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Igaz, lány vagyok, de ennél többet nem tudok neked sem mondani.

És nem azért vannak sikereim, mert lány vagyok, hidd el, hogy a pasik még jobban nézek, még kevésbé elfogadóak.

Sem általánosban, sem gimiben, sem mostani sulimban nem találkoztam lánnyal, aki valaha is bunkó lett volna egy pasival azért, mert alacsony és ronda - ellenkezőleg, nagyon jófejek voltak velük.

Ellenben pasik közül én mindenhol megkaptam már, hogy fúúúj.

Ebből én pont azt vonom le, hogy egy lánynak kevesebb esélye van, ha úgy néz ki, mint én :S

Úgyhogy értéknövelésbe kezdtem. külsőleg javítok, amin javítani lehet (hát, sok mindent nem tudok csinálni, főként az alakomon tudok változtatni), és próbálok belsőleg minél piacképesebbnek lenni.

És vannak is sikereim.

Már két éve nincs pasim, de ennek megvan az oka, és nem a külsőm az az ok.

Gondolkoztam már olyanokon is, hogy nekem nem szabadna gyereket szülnöm, mert féltem, hogy rám fog hasonlítani!

Ezt a gondolatot pedig egyszerűen kivertem a fejemből.

2011. ápr. 17. 17:07
 95/115 A kérdező kommentje:
Valóban nem szoktak bunkók lenni. De összejönni senki nem akar velem, a fenti okokból. Nekünk férfiaknak meg amúgy sem a külső számít (legalábbis nem mindenkinek).
2011. ápr. 17. 17:14
 96/115 anonim ***** válasza:
Tudod mit?? Add már meg az msn címed mostmár kiváncsivá tettél.Küld el priviben felveszlek.
2011. ápr. 17. 17:17
 97/115 anonim ***** válasza:
A minap láttam egy párt az utcán sétálni. A férfi úgy 160 cm lehetett, vézna, görbehátú, hosszú zsíros hajjal. A nő pedig 175 cm körül, fekete haj, álomszép arccal és arányos testtel. Látod ilyen is van:)
2011. ápr. 17. 17:29
 98/115 A kérdező kommentje:
Én még sose láttam ilyet :/ Lehet h a férfi gazdag volt.
2011. ápr. 17. 17:37
 99/115 anonim ***** válasza:
És a csúnya lányokkal mi van?
2011. ápr. 17. 17:44
 100/115 A kérdező kommentje:
Nekik se kell csúnya fiú.
2011. ápr. 17. 17:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!