Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.
2010. dec. 23. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 anonim ***** válasza:

még nem is találkoztam ennyire nulla önbizalommal rendelkező fiúval..ez kemény :S:S

az tényleg igaz, hogy egy jó szöveggel, humorral lelehet kenyerezni a csajokat. Én magam qrva válogatósnak mondom, tényleg.. csak h tisztázzuk milyen pasik jönnek be nekem:

magas, fekete haj, fekete szem, széles hát, kocka has, gyönyörű fehér fogak..és mégis képes voltam beleszeretni egy olyan srácba, aki vékonyka testalkatú, meg úgy elsőre én se zúgtam bele. De ahogy megismertem közelebbről..:D úhh.. olyan szövege van meg humorérzéke hogy rögtön levett a lábamról. Csak elcsesztem:| akkor jöttem rá, hogy tetszik, amikor ő már túltette magát rajtam.. fasza ugye? :S:S

szóóval a gondolataidat kéne helyrerakni, és minden rendbe jön.. mert ezzel, amit csinálsz semmit nem érsz el. ez a magyar virtus. Úgy akarsz nagy dolgokat elérni, hogy közbe semmit sem teszel az ügy érdekébe. Fogj hozzá!! MOST.. változtasd meg a gondolataidat. Én szurkolok neked

18/L

2010. dec. 23. 10:52
 22/115 A kérdező kommentje:
Bizonyos szintig ez még működhet is talán, de én annyira csúnya vok, h ha belül tökéletes lennék, az se érdekelne senkit. Nem a gondolataimat kell megváltoztatnom, hanem a külsőmet. Ha egyszer találok egy táskát tele pénzzel, első dolgom lesz plasztikai sebészhez rohanni.
2010. dec. 23. 11:05
 23/115 anonim ***** válasza:
35%
Szar az élet, de erre csak akkor jössz rá igazán, amikor a palackorrú delfint se fogod tudni felhúzni, mert neki is sportkocsi kell a szánalmas segge alá. Ilyenek ezek a mai ribik.
2010. dec. 23. 11:15
 24/115 anonim ***** válasza:
80%
nyugi mindig a legrondább pasiknak van a legjobb nőjük ;)
2010. dec. 23. 11:46
 25/115 anonim ***** válasza:
10:03 Christian Bale-t nem kellet volna belinkelni ez a kép a Gépész című filmből van, direkt volt ilyen vézna, nézd csak meg most kigyúrva amikor Batman-t játszik. Szerintem ő a felső kategóriába tartozik:)
2010. dec. 23. 11:54
 26/115 anonim ***** válasza:
direkt írtam trevor rezniket és nem christian balet. :)
2010. dec. 23. 11:59
 27/115 A kérdező kommentje:
11:46 ...és az ég meg zöld. Nem tom te hol élsz, de én soha nem láttam olyan párt, ahol a lány nézett volna ki jobban.
2010. dec. 23. 12:06
 28/115 anonim ***** válasza:
Csakhogy legyen valaki aki a saját bőrén tapasztalja.Én ronda vagyok és tényleg,persze sokan mondogatják hogy nem,de hiába.Egyszerűen nem lehet elhinni,hisz tudom hogy csúnya vagyok akkor meg minek hitegetnek.Ha meg összejönne egy kis önbizalom tuti hogy jön valaki/valami ami lerombolja.Mondjuk nem hülyeség az tuti,mert a szövegem jó,meg humorom is van,szóval összeségben jófejnek tartanak csakhát mindig ott van az hogy hogy nézek ki...
2010. dec. 23. 12:57
 29/115 anonim ***** válasza:

én rémesen csúnya vagyok, de amíg volt melóm, meg lóvém, addig nem volt olyan hét, hogy ne dugtam volna, és nem hivatásossal, csak el tudtam járogatni helyekre, meg arcoskodni, hogy telik bacardira.

amióta csóró vagyok, nincs nő, de én nem hiszem, hogy a külsőhöz sok köze van. ebből a szempontból szerencsés, ha férfinak születik az ember, ha ha hetero, akkor elég ha ápolt, lehet dagadt, sovány, magas, alacsony, disznófejű, lóarcú, akármi. :)

2010. dec. 23. 13:10
 30/115 anonim ***** válasza:
12:57 - Ugyanez, koma, ugyanez.
2010. dec. 23. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!