Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?
még nem is találkoztam ennyire nulla önbizalommal rendelkező fiúval..ez kemény :S:S
az tényleg igaz, hogy egy jó szöveggel, humorral lelehet kenyerezni a csajokat. Én magam qrva válogatósnak mondom, tényleg.. csak h tisztázzuk milyen pasik jönnek be nekem:
magas, fekete haj, fekete szem, széles hát, kocka has, gyönyörű fehér fogak..és mégis képes voltam beleszeretni egy olyan srácba, aki vékonyka testalkatú, meg úgy elsőre én se zúgtam bele. De ahogy megismertem közelebbről..:D úhh.. olyan szövege van meg humorérzéke hogy rögtön levett a lábamról. Csak elcsesztem:| akkor jöttem rá, hogy tetszik, amikor ő már túltette magát rajtam.. fasza ugye? :S:S
szóóval a gondolataidat kéne helyrerakni, és minden rendbe jön.. mert ezzel, amit csinálsz semmit nem érsz el. ez a magyar virtus. Úgy akarsz nagy dolgokat elérni, hogy közbe semmit sem teszel az ügy érdekébe. Fogj hozzá!! MOST.. változtasd meg a gondolataidat. Én szurkolok neked
18/L
én rémesen csúnya vagyok, de amíg volt melóm, meg lóvém, addig nem volt olyan hét, hogy ne dugtam volna, és nem hivatásossal, csak el tudtam járogatni helyekre, meg arcoskodni, hogy telik bacardira.
amióta csóró vagyok, nincs nő, de én nem hiszem, hogy a külsőhöz sok köze van. ebből a szempontból szerencsés, ha férfinak születik az ember, ha ha hetero, akkor elég ha ápolt, lehet dagadt, sovány, magas, alacsony, disznófejű, lóarcú, akármi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!