Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?
Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.2010. dec. 23. 09:40
111/115 anonim válasza:
nekem is küldesz légyszives?:)
112/115 anonim válasza:
Azt hiszem, jól beindult a dolog, mióta kijelentettem, hogy átlagos kinézeted van :D Bocsi :D
113/115 anonim válasza:
Látod így lehet jól becsajozni. Én is így szoktam néha, hogy elmondom a hibáim eltúlzom és amikor meglát látja, hogy nem teljesen ragyás a pofán hanem 1-2 kisebb pati van a fejemen, hogy nem 150 kiló vagyok hanem csak 5-10 kiló felesleg van rajtam stb stb stb... nem is vagyok olyan csúnya mint hitte.
114/115 anonim válasza:
Mennyire áll el a füled? Ha küldesz képet, megköszönöm. Nekem nagyon elálltak a füleim, és megműttettem, és most már nagyon jó.
115/115 anonim válasza:
Tegnap láttam egy srácot hát hihetetlen irigy lettem rá. Nagyon jóképű volt szép bőr, égszínkék szem, a fölében csillogó fülbevaló. Hihetetlen férfias volt és mellette iszonyatosan jól öltözött :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!