Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?
Vagy legalább ird le ,hogy milyen hibáid vannak. Torz az arcod? Nagy a füled vagy az orrod? Kövér vagy vagy sovány?
Irtad,hogy alacsony vagy. Mennyire? Mert vannak alacsony lányok is.
Az én volt barátom kicsit kövér volt,szeplős,kiállt a füle és nagy volt az orra... Mégis határozott volt és magabiztos,ami már az első megszólalásából érződött és soha egy szóval nem panaszkodott a külseje miatt.Elfogadta magát és más dolgokra koncentrált. És igy aztán rengeteg barátnője volt már,ráadásul szép lányok.
24 L
15:15
"Torz az arcod?" igen
"Nagy a füled vagy az orrod?" igen, és a fülem el is áll
"Kövér vagy vagy sovány?" sovány
"Irtad,hogy alacsony vagy. Mennyire? Mert vannak alacsony lányok is." 170 cm, de az alacsony lányoknak is a magas fiúk kellenek.
15:16 Azt inkább nem, de ha annyira látni akarsz, írj privit te, és válaszban küldök képet.
E kérdés kiírójának e-mail címe már nem publikus! :S
Na,hogy legyen!?
Hali
Én is hasonló srác vagyok. Nekem az állam előreugró és az alsó fogsorom kijjebb áll egy picit, mint a felső. Gimiben sokat cikiztek emiatt. Sokáig szenvedtem, meg vágytam barátnőre meg mindenre. Egyszer ki is alakult vmi, de nem igazán tartott sokáig. Részben azért, mert elég butának tartottam a lányt. Am a suliban úgy vettem észre, hogy a legtöbben lenéznek vagy viszolyognak tőlem.
Igazából már nem érdekel az egész. Nagyon jól megvagyok egyedül. Van életcélom és van mivel foglalkozzak. Azt nem mondom, hogy nem vágyom bnőre, de csak ilyen belső késztetést érzek. Nem teszek semmit, ha tetszik vki.
A suli lefoglal meg van még egy pár hobbim, azokkal is jól elvagyok.
Keresned kéne te is magadnak vmit. Sztem nem az a legrosszabb dolog, ami történhet valakivel, hogy egyedül marad. Sőt nekem pl még mintha jól is jönne. Hatékonyabb vagyok egyedül, több időm van és nem vagyok senkihez sem odakötve. Alone4ever:D. Régen én is nagyon féltem, hogy nem lesz majd bnőm. Aztán végülis lett egy, de akkor úgy éreztem, mintha rosszabb lenne a semminél is. Nem mondom, hogy most nincsenek olyan lányok akik ne tetszenének. Nagyon sok lány tetszik, de egyszerűen ennyi. Tom, hogy én nekik nem és megyek a dolgomra.
Jó nekem is van még tanulni dolgokat a társas viselkedés terén meg mindenben.
(Am lenne egy műtét, ami segítene ezen az állkapcson. Nem tudom, hogy bevállaljam-e. Kicsit tartok tőle, hogy fogom túlélni. Meg a másik, hogy most komolyan rászánjam magam egy plasztikai műtétre:S, mint valami nyápíc pcsa... Lehet jobb így ahogy van, aztán talán majd egyszer vagy ha beindulok utánajárok a dolognak és megbeszélem egy dokival, hogy mennyire érdemes-e.)
Remélem sikerül majd találnod vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!