Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.
2010. dec. 23. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 Tyler913 ***** válasza:

Előző vagyok megint.Még valami eszembe jutott.Nézegettem a neten képeket,és próbáltam keresni tényleg csúnya férfiakról fotókat.A betegségekből adódó degeneratív elváltozásokat leszámítva nem találtam olyat,akit egy-két korrekciós műtéttel ne lehetett volna legalább elfogadható szintre hozni.

[link]

Ők pl. elég gázak,mégis egy áll- illetve fülkorrekcióval simán megütnék az átlagot.Szóval ha tényleg ez a kategória vagy (amit nem hiszek),és nem tudod máshogy elképzelni a boldogulásod,akkor kezdj el melózni,és gyűjtsd össze a pénzt egy műtétre.Ennyi.

2011. jan. 4. 05:41
 42/115 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 17. 13:55
 43/115 anonim ***** válasza:

Huhh sok minden igazat írnak az előttem szólók.

A legfontosabb dolog, hogy nem sajnáltatni kell önmagunkat és másban keresni a hibát! Hogy mi a szép azt kora választja meg, mindig lesznek szépek és csúnyák. Afrika egyes részein mindenki sovány és a hájtengereket istenítik, hogy milyen szépek...

A másik, hogy igenis amit kaptunk abból hozzunk ki mindent! Én 5 éve 96 kiló voltam 16 évesen. Mindenki csajozott és mesélt én meg csöndesen ültem, elég visszahúzódó voltam. Elhatároztam hogy én igen is megváltozom. Ma 20 éves vagyok 70 kiló és eléggé izmos, tök jó dumám van és szeretek mászkálni csajozni bulizni. Engem nem érdekel hogy kerek a fejem és nagy az orrom. Amit tudtam kihoztam magamból, a hajamat úgy vágatom, hogy hosszabbnak tűnjön, és nyáron gyakran szemüvegben mászkálok.

Mindig az első benyomás a lényeg, ha először leveszed a lábáról a csajt utána már el tudja fogadni a hiányosságaidat.

Szóval csak rajta.. én úgy végiggondoltam, ha otthon ülök lehúzott redőnnyel a sarokban és bőgők hogy milyen csúnya vagyok semmi nem fog megváltozni.

2011. ápr. 17. 14:01
 44/115 A kérdező kommentje:

13:55 Próbáltam már itt is ismerkedni, de annyira egy lány sincs elkeseredve, h én is megfeleljek neki.

14:01 Nekem pont olyan hibáim vannak, amiken csak egy komplett testcsere segítene. Amúgy meg az első benyomást pont a külső adja (meg lányoknál a többi benyomást is) :S

2011. ápr. 17. 14:04
 45/115 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, a barátom elépesztően ronda, plusz nem is tesz ellene, mert hájas és melegítő cuccokba jár, de egyszerűen annyira jó a humora, és annyira kedves és megértő, hogy már 2 éve együtt vagyunk.
2011. ápr. 17. 14:11
 46/115 anonim ***** válasza:
ez hülyeség szerintem. el se hiszed, milyen könnyen le lehet venni a csajokat a lábukról, ha jó a kisugárzásod, és van önbizalmad:)és tanácsolom, hogy olyan csajokat keress, akik nem "homárokat" akarnak.
2011. ápr. 17. 14:11
 47/115 anonim ***** válasza:
Mutass már egy képet magadról h tényleg olyan hűderonda vagy-e. mert ez már hihetetlen h ennyire ne legyen önbizalmad...
2011. ápr. 17. 14:12
 48/115 A kérdező kommentje:

Érdekes, h vhogy mindig a jó pasiknak van jó "kisugárzásuk"...

Képet nem mutatok, már egy másik kérdésben kértem véleményeket, és egyetlen pozitívat se kaptam.

2011. ápr. 17. 14:16
 49/115 anonim ***** válasza:
Igazából itt már akármit mondhatunk... baromira mindegy. Sajnáld magad tovább! Úgy lesz a legjobb.
2011. ápr. 17. 14:23
 50/115 anonim ***** válasza:

küldj kepet privibe és en megmondom,h miben kellene valtoztatnod,vagy hasonlo. amugy sok ilyen lany van,aki ugyanigy szenved. legalabb te a hasonlo helyzetüekből törj ki és légy humoros,vidám. és talalj egy olyan lanyt aki elfogad teged.

amugy ismerek egy csajt,aki hat nagyon szep,sok helyes pasi beprobalkozott nala,a csaj egy ideig olyan is volt mint egy k**va. de most van egy baratja,akit tenyleg a humoraert lehet nagyon szeretni. nem vmi szep a csavo,sőt csunya. de a lany megis őbele lett elősször igazan szerelmes. ugyhogy ne azzal törödj,h csunya vagy,mert az elet rövid,inkabb tanuld meg elvezni:)

2011. ápr. 17. 14:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!