Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Nem érzitek úgy, h igazságtalan az élet?
Figyelt kérdés
Más néhány nap alatt becsajozik, ha akar, mi pedig egy életre le kell h mondjunk a szerelemről.2010. dec. 23. 09:40
101/115 Tyler913 válasza:
Kuldjel nekem is privi kepet.Egyszer valaszoltam itt,de le se szartad a velemenyem,annyira sajnaltad magadat.De most mar kivancsi vagyok.Szoval lojj egy kepet,es velemenyezlek.Ne felj,nem fog fajni.
102/115 anonim válasza:
Bár nem nagyon akarod, de én is szeretném, ha küldenél képet. Nem azért, hogy elemezgesselek, mivel értelmetlennek találod - csak, hogy lássalak.
Egyébként talán már felajánlottad, hogy küldesz képet (mintha olvastam volna egy ilyesmi kérdést korábban, lehet, hogy a tiéd volt), de aztán mégsem küldte az illető.
Szóval? :)
103/115 anonim válasza:
Azért nem küld képet, mert itt nem azzal van a gond, hogy nem kell senkinek, hanem azzal hogy nem is meri megmutatni magát senkinek, nem mer kezdeményezni... mert olyan nincsen hogy senkinek nem kellesz!
104/115 A kérdező kommentje:
Előző, képzeld, küldtem nekik képet. Kezdeményezni is merek, de minek, minden lány lepattint a külsőm miatt.
2011. ápr. 17. 20:35
105/115 anonim válasza:
:D Én tényleg azt hittem, hogy valami szétcsúszott, totál aszimmetrikus arcra kell felkészülnöm, vagy kb. olyanra, mint amilyet belinkelt egyik válaszoló itt, amikor a plasztikai beavatkozásokról beszélt, de te nem is vagy csúnya :D Legalábbis képen az átlagos kategóriába tartozol.
106/115 A kérdező kommentje:
Képen lehet, a valóságban sajnos nagyon ronda vagyok.
2011. ápr. 17. 21:15
109/115 anonim válasza:
Na! Megmondták, hogy átlagos vagy! Akkor most nem értem...
110/115 anonim válasza:
nekem is küldd már el légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!