Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?
Nincs olyan férfi, akinek a belső fontosabb, mindegyiküket csak a külsőségek érdekli. Legfeljebb van aki bevallja, van aki nem."
Kérdező:Ha neked is a külső számít leginkább, akkor mit rinyálsz itt??! Szerintem inkább túlságosan magadba süppedtél a depresszióddal .Keress fel egy pszichológust! Segítene felépülni az biztos.
Jócsajt akarsz mi? Figyelj.Álmodozni lehet, csak ha éppen semmit nem teszel érte, akkor várhatod a sült galambot a szádba...
MIért van az, hogy itt "mindenki" a nőket hibáztatja, hogy nekik csak a külső a fontos - mikor a férfiaknak is ugyanolyan fontos a külső ... GOndolom előbb választanál egy plázapics@'t, mint egy átlagos külsejű lányt ugye?
17.15
Már megint belinkeltétek ezt az elmebeteget?
17:36
Látszik..bátran kijelented,hogy a nőknek nemzetiságtől függetlenül számít a külső,míg a férfiak nagytöbbségének nem.
Nem vagy nő,tehát foggalmad sincs erről az oldalról és szerintem még a férfi társaid nevében sem kéne beszélned,mert csak magadat ismered és a közvetlen környezetedben levőket..ez utóbbi még közel sem mindenki..
Egyébként meg nem lehet figyelmen kívül hagyni a külsőt.Képtelenség.Kivéve ha vak vagy.De persze ezt úgy értem,hogy például én a páromhoz kezdettől fogva vonzódom,belső értékei csak még szebbé és jobbá tették a szememben,de a barátnőimnek nem tetszik és úgy gondolják,hogy egy nála sokkal helyesebb pasit is megkaphatnék.DE nekem ő a leghelyesebb.
Ha valakihez nem vonzódom kezdettől fogva,akkor bármilyen jó ember is,nem tudom megszeretni úgy ahogy megérdemelné mert nincs meg a szexuális vonzalom..kémia..
Így vagyunk beprogramozva!Még akkor sem tudnánk figyelmen kívül hagyni,ha akarnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!