Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt,mivel az ember alapvetően szellemi lény, és a test,amiben vagyunk,csupán porhüvely, anyagi megnyilvánulás. megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem.
2010. nov. 10. 13:11
 81/91 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nő, akinek a belső fontosabb, mindegyiküket csak a külsőségek érdekli. Legfeljebb van aki bevallja, van aki nem.
2010. dec. 3. 16:46
 82/91 anonim ***** válasza:
72%

Nincs olyan férfi, akinek a belső fontosabb, mindegyiküket csak a külsőségek érdekli. Legfeljebb van aki bevallja, van aki nem."

Kérdező:Ha neked is a külső számít leginkább, akkor mit rinyálsz itt??! Szerintem inkább túlságosan magadba süppedtél a depresszióddal .Keress fel egy pszichológust! Segítene felépülni az biztos.

Jócsajt akarsz mi? Figyelj.Álmodozni lehet, csak ha éppen semmit nem teszel érte, akkor várhatod a sült galambot a szádba...

MIért van az, hogy itt "mindenki" a nőket hibáztatja, hogy nekik csak a külső a fontos - mikor a férfiaknak is ugyanolyan fontos a külső ... GOndolom előbb választanál egy plázapics@'t, mint egy átlagos külsejű lányt ugye?

2010. dec. 3. 17:05
 83/91 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ezt már belinkelte-e valaki, de nem árthat: [link]
2010. dec. 3. 17:15
 84/91 anonim ***** válasza:
"A frusztrált omegahím nem volt mindig frusztrált, sem pedig omega. Szerencsétlensége legfőbb oka, hogy Magyarországra született. " - A 2. mondat nagyon talált (Y) Valaki nagyon jól látja a helyzetet.
2010. dec. 3. 17:23
 85/91 anonim ***** válasza:
Sajnos a külföldi lányoknak is ugyanúgy a külső a legfontosabb, ez nem nemzetiségtől függ. Amúgy férfiaknak nem, legalábbis nem mindenkinek. Sajnos a közhiedelem fordítva tartja, lehet h régebben úgy volt, v nem tom miért.
2010. dec. 3. 17:36
 86/91 anonim ***** válasza:

17.15

Már megint belinkeltétek ezt az elmebeteget?

2010. dec. 3. 18:57
 87/91 anonim ***** válasza:

17:36

Te is férfi vagy?

2010. dec. 3. 19:10
 88/91 anonim ***** válasza:
Igen (17:36)
2010. dec. 3. 19:27
 89/91 anonim ***** válasza:
ha ez így lenne, a barátnőm nem lenne velem.
2010. dec. 3. 22:19
 90/91 anonim ***** válasza:
100%

17:36

Látszik..bátran kijelented,hogy a nőknek nemzetiságtől függetlenül számít a külső,míg a férfiak nagytöbbségének nem.

Nem vagy nő,tehát foggalmad sincs erről az oldalról és szerintem még a férfi társaid nevében sem kéne beszélned,mert csak magadat ismered és a közvetlen környezetedben levőket..ez utóbbi még közel sem mindenki..

Egyébként meg nem lehet figyelmen kívül hagyni a külsőt.Képtelenség.Kivéve ha vak vagy.De persze ezt úgy értem,hogy például én a páromhoz kezdettől fogva vonzódom,belső értékei csak még szebbé és jobbá tették a szememben,de a barátnőimnek nem tetszik és úgy gondolják,hogy egy nála sokkal helyesebb pasit is megkaphatnék.DE nekem ő a leghelyesebb.

Ha valakihez nem vonzódom kezdettől fogva,akkor bármilyen jó ember is,nem tudom megszeretni úgy ahogy megérdemelné mert nincs meg a szexuális vonzalom..kémia..

Így vagyunk beprogramozva!Még akkor sem tudnánk figyelmen kívül hagyni,ha akarnánk.

2010. dec. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!