Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt,mivel az ember alapvetően szellemi lény, és a test,amiben vagyunk,csupán porhüvely, anyagi megnyilvánulás. megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem.
2010. nov. 10. 13:11
 31/91 anonim ***** válasza:
én csak a seggüket nézem
2010. nov. 10. 15:56
 32/91 A kérdező kommentje:
Milyen szolgálat? Én speciel nem emlékszem,hogy a testem,ez az idomtalan hústömeg valaha is tett volna bármi jót is,amiért szeretnem kéne. Teleyomom magam szeroiddal,annyi. gond letudva
2010. nov. 10. 15:56
 33/91 anonim ***** válasza:
"Plasztikai sebész bőrhibák eltávolítására" - Oké, fizeted?
2010. nov. 10. 15:57
 34/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, engem pasiknál eddig az agyuk fogott meg. Szép, ha szép teste van, de ha meg sem tud szólalni, az gáz.

Amúgy kedves kérdező, elárulom, te nem ilyen testbe születtél. Ilyenné tetted, lustaságból vagy igénytelenségből, az mindegy. Amiket a sportról írsz, hogy sokba kerül, meg túl sokat kell várni az eredményre... Már ne is haragudj, de mit vársz? A lélekvándorlásnak az a lényege, hogy minden életedben tanulj valamit. Ha nem tanulsz meg egy leckét, a következő lecke ugyanaz lesz. Ha most elütöd a kihívást azzal, hogy "a test csak porhüvely" nem tanulsz meg semmit.

2010. nov. 10. 15:59
 35/91 A kérdező kommentje:
Nem érdekel. Talán jobbis,ha nincs bnőm. Nincs stressz,hogy mikor csal meg,megy ilyesmi. Ha lenne vkim,azon görcsölnék,hogy mikor csal meg.
2010. nov. 10. 16:00
 36/91 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ő, a tested teszi lehetővé, hogy élhessen a lelked ebben az életben! Ő hordozza a te lelkedet, és rengeteg örömöt tud nyújtani, a simogatástól, öleléstől, puszitól, csóktól kezdve rengeteg mindenig. Szerintem ez elég ok arra, hogy szeressük.

És igaz, hogy nem a tested tehet róla, hogyha most undorító a tested, az a TE HIBÁD.

De mégegyszer elmondom: kereshetsz kifogásokat, de tudomásul kell venned, hogy a szexualitás vizuális a legtöbb embernél! A nők és a férfiak nem tudnak olyan emberhez szexuális közeledni, akitől undorodnak. Ezt vedd tudomásul, és ne kérd számon az emberektől, mert ez olyan természetes, mint hogy enned kell, innod kell, aludnod kell. Az életünk fontos alapköve a szex és a testiség, ne csodálkozz, ha ezzel a felfogással nem fogsz megfelelni egy nőnek.

2010. nov. 10. 16:03
 37/91 anonim ***** válasza:
15:59 - Nem ilyen testbe született, csak miatta lett ilyen? Hát, helyette nem beszélhetek, de akkor lássuk, hogy nálam miről "tehetek én": Aránytalanul sok anyajegy és egyéb bőrhiba, szabálytalan, aszimmetrikus arc, nagy orr, kevés haj... Sorolhatnám. Igazad van, tényleg én tehetek mindről!
2010. nov. 10. 16:04
 38/91 anonim ***** válasza:

16:00

Egy boldog kapcsolatban nem azon görcsölsz, hogy mikor kúr félre a nőd, hanem boldog vagy, mert a másik szeret és boldoggá tesz, és ez az érzés semmihez nem hasonlítható. Ha törődnél magaddal testileg is, nem kellene attól félned, hogy megcsal a nőd, mert lelkileg és testileg is te lennél neki a FÉRFI.

Dehát ha te ehhez a változáshoz gyenge vagy, akkor valóban nem is lesz boldog párkapcsolatod, maximum valami elhízott, kétgyerekes, 43 éves nővel, akinek egy csúnya férfi is megfelel.

2010. nov. 10. 16:05
 39/91 anonim ***** válasza:

16:04!

Ezekről valóban nem te tehetsz, viszont a kérdező az idomtalan testéről beszél, ami az ő hibája, mert az idomtalanságon lehet segíteni. Én is idomtalan nő voltam egykoron, viszont vettem a fáradságot, nekiálltam egészségesen étkezni és sportolni! És amellett, hogy mára karcsú vagyok, és megfordulnak utánam a pasik, még boldogabb is és egészségesebb is vagyok. Mi erről beszélünk.

2010. nov. 10. 16:07
 40/91 A kérdező kommentje:
hát valószínűleg. Kit érdekel? Erre vok kárhoztatva,vagy mittomén. Én egy csaj miatt sem fogok konditerembe járni. Ha szeret,elfogad úgy. Ha nem,elmehet a francba.
2010. nov. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!