Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?
Ja, csak tudod vannak objektív dolgok, amik nem elfogadás kérdése. Lehet egy nő imádna, de fizikálisan nem tud hozzád vonzódni, és ez nem TUDATOS dolog, amit elhatározol, hanem zsigeri undor. Amin nem tud tudatosan változtatni.
Ez olyan, hogyha igazán szereted a nődet, akkor ha fogatlan, büdös, 100 kilós, szőrös izzadt hónaljú a nő, akkor is kívánod? NEM, mert van amitől annyira undorodik az ember, hogy rajta kívül álló az érzés. De igazad van, neked nem is igazán való nő (meg boldog kapcsolat), a felfogásod miatt sem.
azért nézik a pasik külsejét, mert a belső nem fontos.
ha megnézed a legjobb nőket, mind magas jóképű, szálkás pasival vannak (ha nem, akkor ott pénz van). szóval a lányokat és a férfiakat általában a belső nem igazán érdekli.
ez a legenda, hogy az embereket a belső érdekli, ez egy nagy hazugság, amivel lehet manipulálni, kihasználni embereket.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:04
Figyelj, ne keverd már össze a dolgokat!
A kérdező leírja, hogy nem akar sportolni, keresi a kifogásokat egy olyan helyzetben, amin tudna változtatni, ha akarna. Viszont meg van sértődve azon, hogy így nem érdekli a csajokat, holott ha nem lenne ennyire elszállva önmaga utálatával, talán lenne esélye így is, mondjuk a humorával, vagy az intellektusával.
A nagy orr és a kevés haj szerintem simán elfogadható. Mindenki arca asszimetrikus, az anyajegyek sokasága halványítható vagy eltávolítható, ha úgy akarod. A kérdés valójában az, hogy te elfogadod-e magad, vagy sem. Ha nem, mások sem fognak, hiába leszel Adonisz.
kedves kérdező, ha leszakadsz a szüleidről, és csinálsz olyat, amit szeretsz, akkor jó életed lesz és be fogsz vonazni barátokat, szerelmet stb.. ha elég bátor vagy hozzá.
ha nem, akkor csúnya halálod lesz és amikor a halálos ágyadon kezdesz egyre nehezebben lélegezni, és közel a halál, nagyon fogod bánni, hogy mennyi mindent nem tettél meg, amivel lehettél volna boldog ember.
rajtunk áll, mit hozunk ki a dolgokból. nekem fiatalon anyám-apám alkoholista volt, apám szexuálisan zaklatott, volt egy súlyos bőrbetegségem is ami miatt mindenhonnan kinéztek stb.
mégis sikerült ebből kilépnem, elmentem orvoshoz, elkezdtem tanulni, azt csinálom amit szeretek, boldog kapcsolatban élek. tehát sikerülhet, ha elég bátor az ember. különben eredményre ne számítson.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:04
Figyelj, ne keverd már össze a dolgokat!
A kérdező leírja, hogy nem akar sportolni, keresi a kifogásokat egy olyan helyzetben, amin tudna változtatni, ha akarna. Viszont meg van sértődve azon, hogy így nem érdekli a csajokat, holott ha nem lenne ennyire elszállva önmaga utálatával, talán lenne esélye így is, mondjuk a humorával, vagy az intellektusával.
A nagy orr és a kevés haj szerintem simán elfogadható. Mindenki arca asszimetrikus, az anyajegyek sokasága halványítható vagy eltávolítható, ha úgy akarod. A kérdés valójában az, hogy te elfogadod-e magad, vagy sem. Ha nem, mások sem fognak, hiába leszel Adonisz.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:18
Elsőre minden állat, és így az ember is a külső alapján ítél. Ösztönös, hogy a genetikailag legjobb utódot szeretnénk létrehozni, csak az ember ennél már többet is akar. Társat. Egy életen át. És itt már igenis fontos a belső, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!