Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?
nem mindenki hisz a reinkarnációban...
Másrészt meg mégiscsak, ha porhüvely is a test, úgymond a lélek otthona. Te szivesen bemész egy olyan házba, ami romos, poros, tele van denevérekkel meg pókhálókkal? Vagy inkább a szép tiszta, igényes házba?
Nem mindegy milyen otthont adsz a lelkednek. Értékeld a testet. Óvd, vigyázz rá, fejleszd. Ne a másik nem érdeklődése miatt, hanem saját magadért. A lelki békédért.
Aki meg van békélve a testével, az ezt kifele is sugározza... és ez teszi vonzóvá az embert, nem a szép test.
Egyébként - én mint nő - sosem a pasik testét néztem. Mindig a szemüket. És ha abban értelmet láttam, akkor megnéztem a többi részét is. A lényeg mindig az volt, hogy találjak olyan pontokat a testén, amik vonzanak, nem kell tökéletesnek lennie. De ha semmi sem vonz a testében, akkor az csak barátság, nem?!
Női gondolkodásmód:
Neten, hivatalosan: Nekem csakis a belső fontos, a külsőségek mellékesek.
Diszkóban, valós helyszíneken: ÁÁÁÁ, de jó teste van ennek a csávónak! Megdöngethetne, de rendesen! Állj már el előlem, gizda kis nyikhaj, mert nem látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!