Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt,mivel az ember alapvetően szellemi lény, és a test,amiben vagyunk,csupán porhüvely, anyagi megnyilvánulás. megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem.
2010. nov. 10. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
63%
Én fiú vagyok. Igazad van ebben, hogy a tested csak egy anyagi megnyilvánulás, de mégis a lelked tükre... arról, hogy hogy nézel ki, sok mindent le lehet olvasni a belsődről is.
2010. nov. 10. 13:12
 2/91 anonim ***** válasza:
64%
hat mivel a kulso eleg fontos.kerdem en miert nezik a pasik a szep lanyokat?? miert nincsenek olyan lanyokkal akik csunyak es 120 kilosak?es amugy a test amiben vagyunk kifejezi a szemelyisegunket.
2010. nov. 10. 13:13
 3/91 anonim ***** válasza:
47%
Hogy idézzem: "I can't fock with ur personality" Ez oda vissza igaz.
2010. nov. 10. 13:14
 4/91 A kérdező kommentje:
Minek kell a sok testépítés,mikor egyszer úgyis levetjük ezt a porhüvelyt,és egy másikban születünk újjá. A lélek tartós, a test cserélődik.
2010. nov. 10. 13:17
 5/91 anonim ***** válasza:
45%
Soha nem néztem igazán a pasik testét.Legalábbis nincsenek túl magas elvárásaim,mint pl kockahas,0 felesleg..
2010. nov. 10. 13:21
 6/91 anonim ***** válasza:
45%
Ha minden életedben gizda vagy, nincs nőd, akkor mi a tökömnek születsz újjá? Inkább élvezd az életet, meg a következőt is, ne sírjál.
2010. nov. 10. 13:23
 7/91 anonim ***** válasza:
74%

nem mindenki hisz a reinkarnációban...

Másrészt meg mégiscsak, ha porhüvely is a test, úgymond a lélek otthona. Te szivesen bemész egy olyan házba, ami romos, poros, tele van denevérekkel meg pókhálókkal? Vagy inkább a szép tiszta, igényes házba?

Nem mindegy milyen otthont adsz a lelkednek. Értékeld a testet. Óvd, vigyázz rá, fejleszd. Ne a másik nem érdeklődése miatt, hanem saját magadért. A lelki békédért.

Aki meg van békélve a testével, az ezt kifele is sugározza... és ez teszi vonzóvá az embert, nem a szép test.

Egyébként - én mint nő - sosem a pasik testét néztem. Mindig a szemüket. És ha abban értelmet láttam, akkor megnéztem a többi részét is. A lényeg mindig az volt, hogy találjak olyan pontokat a testén, amik vonzanak, nem kell tökéletesnek lennie. De ha semmi sem vonz a testében, akkor az csak barátság, nem?!

2010. nov. 10. 13:25
 8/91 anonim ***** válasza:
82%

Női gondolkodásmód:

Neten, hivatalosan: Nekem csakis a belső fontos, a külsőségek mellékesek.

Diszkóban, valós helyszíneken: ÁÁÁÁ, de jó teste van ennek a csávónak! Megdöngethetne, de rendesen! Állj már el előlem, gizda kis nyikhaj, mert nem látom!

2010. nov. 10. 13:26
 9/91 anonim ***** válasza:
45%
egyetertek! a szem a lelek tukre. de ha valaki ad magara az csak jo. en mar lattam csunya pasikat,megis adtak a kulsejukre,foglalkoztak a testukkel. igy mar ahelyett hogy azt mondtak volna rajuk hogy csunyak azzal a jelzovel illettek milyen kulonleges ez az illeto.errol ennyit.es ezt a porhuvelyes dolgot felejtsd el. ha nem nezed semmibe a sajat tested,hat akkor meg mit foglalkozol masok velemenyevel? remelem ujjaszuletsz valami gyonyoru testbe ami csak ugy megadatik anelkul hogy barmit is tennel. sok szerencset!
2010. nov. 10. 13:30
 10/91 A kérdező kommentje:
Nem mi döntjük el,hogy újjászületünk avagy sem.
2010. nov. 10. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!