Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor -
állítólag - a belső fontosabb?
20:00 vagyok
Egyszerűen csak értsd már meg,hogy vannak rendes lányok!!Ne legyél már ilyen csak-magam-elé-nézek ember.Vagy ha az vagy,akkor meg ne tegyél fel kérdést,mert teljesen felesleges.
2010. nov. 11. 21:18
Jó, nem baj, ha nem tetszik a hangoskönyv. De ha nem is akarod belátni az életmódhibáidat, akkor bizony ne is számíts semmi jóra az egész életben. De nem különösebben érdekel. VAgyis örülök neki inkább, hogy nem nyúlod le előlem a jó csajokat. :D
2010. nov. 12. 10:03
73/91 A kérdező kommentje:
Nem is lenne esélyem a jó csajoknál,max a bűnrondáknál.
Neked bezzeg számít a külső.
2010. nov. 12. 17:28
Én csak azért tartom magam szépnek, mert tudom, hogy valakinek úgyis kelleni fogok. És eddig ez be is jött. Igen, nagy általánosságban elmondható, hogy jó pasik mellé jó csajok, meg ilyenek, Remélem, hogy találsz magadnak egy bűnronda lányt, aki mellett leélheted az unalmas kis életed.
2010. nov. 12. 17:37
Kérdező, neked fontos a lányok külseje? Ha igen, akkor a lányoknak pontosan azért fontos a pasik külseje, amiért neked a csajoké.
Bírom amúgy, ahogy a bevezetőben össze-vissza rizsázol a szellemről meg a lélekről, és hogy a test mennyire nem fontos, DE azért te is valami jó kis csöcsös, segges csajt akarsz, és lebűnrondázol csajokat. :)
Nem semmi álszent kis pöts vagy. Meg is érdemled, hogy csak valami vén kövér kétgyerekes 40 éves nyanyát dugj csak életedben, azt is csak beba*szva, mert különben elhánynád magad :)
2010. nov. 12. 18:23
77/91 A kérdező kommentje:
Nekem is számít,hogy hogy néz ki valaki. Én igyekszem nem túlzásba vinni.
78/91 A kérdező kommentje:
17:37-esnek
Ha a fene fenét eszik,akkor sem leszek jó pasi lenni. Egyszerűen nem úgy születtem. Ez persze nem azt jelenti,hogy kevesebb lennék bárkinél is.
Szerintem ez attol fugg, hogy hogy ismerkedsz meg vlkivel. Pl ha latsz egy jo pasit egy szorakozohelyen termeszetes, hogy azt szeretned meghoditani, nem pedig egy olyan szemelyt aki nem tunik ki annyira a tomegbol. De tegyuuk fel, hogy megismerkedsz interneten egy ferfival/novel , es nagyon szimpatikusak vtok 1masnak.. viszont talalkozaskor kiderul, hogy nem epp egy Brad Pitt. Engem nem akadalyozna semmiben, ha tudnam , hogy vannak ertekes tulajdonsagai.. ! Ezzel nem azt mondom, hogy neten kell ismerkedni, mert vannak felszines emberek is akiknel 99%ban a kulso donto fontossagu :P. Meg hat abba bele kell gondolj Te is, hogy egy csinos noi testet sokkal jobban kivansz , mint pl egy nem epp aranyosat - hogy finom legyek s ne bantsak meg senkit. de azert ezek a dolgok tenyek sztem :P (19L)
2010. dec. 3. 15:54
80/91 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: