Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?
Plasztikai sebész bőrhibák eltávolítására, súlyzózás, kevés szoláriumozás.
3 év múlva sokkal jobban nézne ki a tested. Ne itt nyavajogj, hanem cselekedj. Csak idő és pénz kell hozzá.
azért, mert a szerelemnek a lelki szerelem mellett van egy testi aspektusa is, amihez fontos, hogy legalább minimálisan vonzó legyen az illető külseje. értem ezalatt: vagy az arca, vagy a teste hordozzon férfias nőies vonásokat, ízlés szerint!
az, hogy a külső fontos NEM MI DÖNTJÜK EL, hanem ösztönösen beindulunk szexuálisan valakire, vagy nem. a szerelemnek a testi-lelki összeolvadás a része, és ha nézel egy szép embert vagy testet, lehet maga a teset felszínes, de LELKI HATÁSA IS VAN A SZÉPSÉGNEK.
hát ezért fontos. ha ezt te nem fogadod el, akkor az szíved joga, de ne kérd számon, hogyha esetleg nem lesz barátnőd, mert undorodik tőled és nem akar hozzádérni, megsimogatni, mert ápolatlan, elhízott vagy igénytelen vagy.
AZ ÖSZTÖN ÉS TEST IS A RÉSZÜNK, a testünknek köszönhetően élünk most ebben az életben, ezért meg kell becsülni és ápolni kell őt, mert a legfőbb bajtársunk ebben az életben, és rengeteg örömöt, gyönyört köszönhetünk a testünknek. én ezért törődöm vele, mert szeretem és a részem, ebben az életben legalábbis. megérdemli, hogy szeressük, azért a rengeteg szolgálatért, amit értünk tesz.
egyébként pont ugyanazért nézik a nők a férfiak testét, amiért a férfiak is nézik a nők testét. a nőknek ugyanolyan fontos, hogy a férfi, akivel vannak, az szexuálisan izgató legyen számukra, mert a testi szerelem is a szerelem gyönyörének a része.
ha ezt felteszed és számon kéred a nőkön, akkor légyszíves a férfiaktól is kérdezd meg, hogy miért olyan fontos nekik a nők melle, feneke, hiszen a lélek a fontos. talán a férfiak kifejtik neked részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!