Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt,mivel az ember alapvetően szellemi lény, és a test,amiben vagyunk,csupán porhüvely, anyagi megnyilvánulás. megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem.
2010. nov. 10. 13:11
 11/91 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts!:)Ez egyáltalán nem mondható minden csajra,csak a mindenhétvégéndiszkóbanriszálomaseggem csajokra.Engem is mindig elsőként a pasi szeme és mosolya fog meg,csak aztán megyek tovább..De utána igazából már teljesen mindegy milyen a teste.Ahogy az utolsó előtti írta,a lényeg hogy legyenek olyan pontok,amik megfognak,de nem kell tökéletesnek lenni.
2010. nov. 10. 13:33
 12/91 anonim ***** válasza:

Ha megnézek egy lányt akkor látom milyen lehet kb belülről, persze ez se mindig igaz. Ha pl. nagyon-nagyon elvan hízva egy lány akkor vagy arra gondolok hogy hormon problémái vannak vagy depressziós és ez az "antidepresszánsa" vagy csak egyszerűen hanyag. És ezek valahol visszataszító számomra. Azonban ha látom hogy picit túlsúlyos akkor semmi bajom nincs vele csak annyi hogy szeret enni. Én is kövér fiú voltam de mégis letudtam nyomni a kilókat /hozzáteszem baromi kemény munkával/ és mára letudtam fogyni. "megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem." ha így gondolkodsz az latszik is rajtad ezt 100%re tudom mondani.

Üdv.

2010. nov. 10. 13:34
 13/91 A kérdező kommentje:
Nem a test a lényeg,hanem ami beül van. A sok ribi ezt nem veszi észre.
2010. nov. 10. 13:40
 14/91 anonim ***** válasza:
13:26 jól leírta.
2010. nov. 10. 13:50
 15/91 A kérdező kommentje:
Valóban iagaz van. Sajnos,a többség csak az orráig lát úgyszolván.
2010. nov. 10. 13:52
 16/91 A kérdező kommentje:
Amit 13:25 mond,az hülyeség. Ilyen egyszerűen nem létezik.
2010. nov. 10. 13:53
 17/91 anonim ***** válasza:

Ember...azért, mert mi férfiak sem csak a lány lelkére hagyatkozunk( azért ha nagyon nem jön be nekem egy lány, mert visszataszítónak találom pl nem tetszik az arca, mimikája, affektálása, kinézete vagy a haja vagy bármi)akkor nem érdekel a lelke..mert sajnos sehogyan se áll fel rá és a szex elképzelhetetlen vele mert a gondolatától is a hányinger kerülget...fontos a lelke is, de csak annak aki tetszik ( és nyilván nem a topmodell csajokra gondolok) hanem átlagos lányokra, de leírni nem igazán tudom, hogy miért tetszik nekem valaki( volt már fekete,barna,szőke,vörös hajú kék,fekete,barna,zöld,szürke szemű barátnőm, kis töltött galamb aki olyan asszonykás testalkatú és vékony testalkatú is kis mellű és nagy mellű is, de konkrétan

mindegyik bejött...pl szőke haj kék szem az egyik szőke haj kék szem ronda a másik szép pedig mondjuk mindkettő lány csinos és szőke kék szemű de valahogy másképpen látom őket az egyik tetszik a másikat pedig full rondának találom...ízlések és pofonok.

Szóval attól, mert az egyik lánynak nem jön be mondjuk egy 50 kg-os pali attól még a másik lánynak igen nem lehet általánosítani, hiszen én sem tudom konkrétan miért tetszik egy lány( mint írtam volt mindenféle..nem pedig egy típus), de ha megvan a + akkor nyert ha nincs meg a plusz lehet a világ legjobb nője is én még bottal sem nyúlnék hozzá.

Különben meg nem kell általánosítani( kigyúrt test, kocka has, szélles vállak) mert minden embernek más tetszik..a ribancokat meg nem kell alapul venni vannak rendes lányok is azokra kell koncentrálni.

2010. nov. 10. 14:14
 18/91 A kérdező kommentje:
Nincsenek rendes lányok.Ordas ribi mindegyik.
2010. nov. 10. 14:22
 19/91 anonim ***** válasza:
68%
Te egy olyan bölcsész vagy, aki gyönyörűen meg akarja magyarázni, hogy miért a nők a hibásak a belső bizonytalanságodért. Hozzáteszem, tévedsz, a saját bizonytalanságodért te vagy a felelős. És te is tudsz rajta változtatni.
2010. nov. 10. 14:34
 20/91 A kérdező kommentje:
Dehogy tudok. ha tudnék,nem lennék ilyen állapotban. Elég ocsmány testem van.
2010. nov. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!