Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?
1. Külső megfog, belső megtart
2. Evolúció: mindenki a legfelelőbb partnert keresi
3. Az, hogy mennyire vagy igényes a megjelenésedre, nagyon sokat elárul a személyiségedről is. Én pl. nem akarnék egy olyan fiúval járni, akivel bár amúgy minden oké de "úgyis újjászületünk" címszó alatt sz@rik rá, hogy hogy néz ki. Ennyi erővel ne fürödj le soha, mert úgyis megint koszos leszel.
4. Ha meg úgyis újjászületsz és te vagy a világod lényege, minek kell bele nő?
21/L
21/L vagyok, még valami:
Bár nem tetszel magadnak, de nem vagy hajlandó edzeni, hogy ez megváltozzon --> igénytelenség, lustaság
Minden nő kur.va --> bizonytalanság, hülyeség
Fogadjon el így vagy rohadjon meg --> Ne változtass akkor, és rohadj meg te
Tehát amit eddig mindenki írt, teljesen igaz. Te fejben sem vagy rendben, nem csak testben. Kinek kell lusta férfi, aki csak rinyálni tud, de cselekedni nem? Az igazi, normális nőknek biztosan nem.
21/L
Én annyit tudok tenni,hogy megbarátkozom önmagammal. Kondizni azonban - ha nem muszáj - nem fogok. A nem muszáj alatt azt értem,hogy ha el tudom magam fogadni olyannak,amilyen.
Lássuk csak:
- nem hordok több ezer ft-os ruhát
- nem vagyok nagydumás
De én így is értékes ember vagyok.
Nincs kőbe vésve, hogy nekem igenis súlyzóznom kell.
Végig olvasva a kommentjeidet, de baromi nagy önértékelési zavarral rendelkezel. :)
A nők többségének nincs önbizalma és van valami ami nem tetszik a testükön, de te túlteszel az összes nőn együttvéve. :)
Olyan dolog háborít fel, ami legalább olyan természetes, mint amilyen természetesnek hiszed a reinkarnációt.
Vannak nők akiknek nem a szép test számít... de az biztos, hogy még ők sem akarnak egy lelki idegronccsal össze kerülni, aki annyit sem képes megtenni önmagáért hogy kicsit igényes legyen. A nők FÉRFIT keresnek, nem egy idegroncsot.
Szóval neked elsősorban nem a testeden kell változtatnod, hanem a hozzáállásodon. Ha ribancnak tartod a nőket, azaz nem tiszteled őket és előitélettel közeledsz hozzájuk, ők sem fognak se tisztelni se szeretni.
És ez nem a tested miatt lesz, hanem mert bunkó vagy.
De kíváncsi lennék mit tennél, ha egy bűn ronda csaj szeretne beléd és kezdené csapni neked a szelet... egy pattanásos, mosatlan hajú, smink nélküli, cigitől sárga fogú, szőrös, előnytelenül hájas, de kismellű, igénytelenül öltözködő csaj. Örülnél egy ilyen nőnek?
Mert ha te szép nőt akarsz, de te nem adsz magadra, az nem önzőség egy csöppet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!