Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt,mivel az ember alapvetően szellemi lény, és a test,amiben vagyunk,csupán porhüvely, anyagi megnyilvánulás. megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem.
2010. nov. 10. 13:11
 61/91 anonim ***** válasza:
amúgy én meg utálom a kigyúrt fiúkat, meg azt sem szeretem ha valaki egyáltalán gyúr. szóval ennyi.
2010. nov. 10. 19:26
 62/91 anonim ***** válasza:

Hallod kérdező, vannak ilyen született vesztesek :/ Én is ilyen vok bár én nem a külsőm miatt hanem más dolgok miatt... am mások itt rohadt könnyen papolnak mindenféléről de kíváncsi lennék mit csinálnának ők ilyen helyzetben. Amikor kb. az egész életed arról szól h mások beléd törlik a lábukat és hogy legyen kin átgázolva feljebb jutniuk... f@sza dolog :/ És lehet am próbálkozni ellenszegülni a Sorsnak de én már megtanultam h úgyse fog menni hosszútávon max. még jobban kicsinál ha ellenkezel. És azt látod h másoknak körülötted milyen könnyen megy minden neked meg ha beledöglesz se jön össze sehogy semmi. Na mindegy nem rinyálni akarok csak mondom...

17/F

2010. nov. 10. 19:43
 63/91 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó: arról te tehetsz, hogy hagyod, hogy beléd töröljék a lábukat az emberek.

Miért tűröd el? Valaki kényszerít arra, hogy eltűrd, fegyvert tartanak a fejedhez?

Mindenkinek megvannak a saját kríziseik, csak van, aki bátran szembenéz és kiáll magáért, valaki meg a kifogásokat keresi, mint például te is. Ezért nem hibáztathatsz senkit, saját magadon kívül.

2010. nov. 10. 19:59
 64/91 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek rendes lányok,mind ordas ribi?!Akkor most mondjam,hogy nincsenek rendes pasik,csak hülye f*szkalapok,beleértve téged is?!Mi sem általánosítunk,mert vannak rendes pasik,akik nem csak kihasználni akarnak,van lelkük és tudnak szeretni,annyira,hogy a lány kész hercegnőnek érzi magát.Vannak ilyenek!Nem is kevés!De ugyanúgy vannak rendes lányok,akik bármit megtennének a párjukért,vagy ha meghízik és felszed 20kilót,attól még ugyanúgy vele marad,mert tiszta szívből szereti.És az a baj,hogy amit te írtál az már nem is általánosítás volt,hanem kész tény,ami baromság!!

19L

2010. nov. 10. 20:00
 65/91 anonim ***** válasza:

Ja és amúgy most olvastam miket írtál.Semmi gond nincs azzal,ha nem jársz kondizni..én speciel nem szeretem a kigyúrt pasikat,a kockahas meg nagy bicepsz kerüljön el messziről.Ha nem akarsz kondizni,akkor legalább ne sajnálkozz,hanem fogadd el magad úgy ahogy vagy,teljesen már lesz a kisugárzásod és ha eddig nem volt szerencséd a csajoknál akkor majd így hátha lesz.Nem így kell hozzáállni az élethez,ahogy azt te teszed.Egyébként attól,hogy te ebbe a testbe kerültél(hogy a te szavaiddal éljek)attól még te uralod,ha jobban akarsz kinézni,akkor bizony azért tenni kell,semmi nem fog az öledbe pottyanni.De mint írtam,fogadd el magad és mindjárt máshogy lesz minden.

20:00 voltam

2010. nov. 10. 20:06
 66/91 anonim ***** válasza:
Itt a válasz:álittolag:D ezt meg ki álittja???:P
2010. nov. 10. 22:50
 67/91 A kérdező kommentje:
A 20:00-s kommentjére: Nekem is van lelkem,szeretni én is tudok,de nagyon,csak nincs kit.
2010. nov. 11. 08:02
 68/91 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem vagy igényes magaddal szemben, nem fognak olyan lányok belecsöppenni az életedbe, akik igényesek. Megtalálja a zsák a foltját. Olvasd el szépen dr. Csernus A férfi című könyvét! Biztos tanulságos lesz... :) Ha kell, dobok egy linket, ahonnan letöltheted a hangoskönyvet.
2010. nov. 11. 08:17
 69/91 A kérdező kommentje:
Meghallgatnám azt a hangoskönyvet. Bár nem hiszem,hogy használ-e. Majd elválik.
2010. nov. 11. 08:27
 70/91 A kérdező kommentje:
Letöltöttem és beleolvastam. Az egész könyv értelmetlen hadoválás az egész.
2010. nov. 11. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!