Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényem visszaköveteli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem visszaköveteli a szülinapi ajándékom árát. Normális ez? (29/N)

Figyelt kérdés

Háttérsztori:

4,5 éve vagyok együtt a párommal, és 3 hónapja jegyzett el. Ő sokkal jobban keres, mint én, kb. 5-szor annyit.

A lényeg:

2 hónap múlva van a szülinapom és múlt héten említettem a páromnak, hogy nagy álmom Párizs és szeretnék lefoglalni a barátnőmmel egy 3 napos utat egy ilyen csajos kirándulásra.

Megkérdezte tőlem, hogy szerintem kb. mennyi lesz az út és utána titokban ráírt a barátnőmre, hogy szóljon, ha lefoglalta az utat és ő elutalja neki az összeget, ami az én részemet fedezi.

Végül egy 100-assal több lett, mint amit eredetileg kalkuláltam, mikor rákérdezett és habár elutalta az összeget a barátnőmnek, azóta a vőlegényem minden nap összeveszik velem ezen, és már nem is csak azt a 100 ezer különbözetet, hanem valamilyen oknál fogva 150 ezer forintot követel rajtam. Tegnap is hajnali 2-ig ezen veszekedett, és a haverjai barátnőihez hasonlított, hogy ők többet keresnek és ők biztos tudnák ezt maguknak fedezni.

Most már lassan 1 hete minden nap összeveszik ezen, úgyhogy már édesapám írt neki egy üzenetet ma reggel, hogy mennyit utaljon, mert látta rajtam, hogy kialvatlan vagyok és ideges és tudta, hogy hó vége felé nem fogok tudni előrántani 150 ezret.

Mit szóltok ehhez a helyzethez?

ma 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, ti nem ismertek dokikat?:) simán lehet orvos ezzel a személyiséggel, sőt.

Lényegtelen, hogy mennyit keres, lehetne dajka is, nem változtatna azon, hogy szereti más pénzét költeni és nem érzi a súlyát, és tinik életét éli 30 éves nőként, apucival és csajbulival.

Az egyik nem növeli a másik értékét, és nem is von le. Senki sem azt vonta kétségbe, hogy rossz szakember, hanem azt, hogy milyen ember is. Egy nagy gyerek.

ma 18:01
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy a nagy álmod és nem azt mondtad neki, hogy szülinapi ajándékra kérnéd tőle, hogy segítsen az álmod megvalósításában. Így ő gondolom azt gondolta, hogy megelőlegzi helyetted, de nem szülinapi ajándéknak szánta neked ezt a nagy összeget.
ma 18:06
 63/69 A kérdező kommentje:

Nem csajbuli, hanem egy négy napos kirándulás a barátnőmmel.

Sziasztok óvodások. 😊

ma 18:29
 64/69 anonim ***** válasza:
Az orvosok baromi jól keresnek am itthon most már. A tesóm meg csak most fog szakvizsgázni, de nem nagyon kell élére allitani a fillereket hó végén. Utazgatnak a párjával, amikor épp nem ügyelnek, és ő aztán nem spórolós, de mindig van másfél millió a számláján hó végén. Szoval ha igaz a sztori, akkor egyszerű a megfejtés: olyan szinten szórod a penzt, hogy a pasidnak elege lett.
ma 18:49
 65/69 anonim ***** válasza:

:D persze te meg az orvosok jó vicc!!! Akkor kőkeményen kidolgoznád a beled, melóznál éjjel nappal nem pár havonta utazgatnál és gyakoriznál. Meg ez a stílus... ez mindent elmond rólad. Bevallhatod most már, hogy egy kiöregedő instakirálynő vagy aki egy szoliban dolgozik és eltartja a pénzes f@szija. De őszintén, én azt is megkérdejelezem, hogy egyáltalán dolgozol valamit. Nyilván azért is van időd gyakorizni, mert otthon ülsz és körmözöl. Ismerjük a magadfajtát ne aggódj :D

Mivan behisztiztél, mert a pasika még sem fogja k.ny.lni a popsid :D

ma 18:50
 66/69 anonim ***** válasza:

Na emberek, egy tanulsága van ennek a kérdésnek. Most már pontosan láthatjuk, hogy mi van azok mögött a képek mögött, amit az instaribik hánynak fel 2 havonta a "PHÁRommal". Kihisztizett, kizsarolt utazások és 150-en veri a nyálát lassan az egész család. Pénz, Pénz, Pénz! Kőkemény érdekkapcsolat.

A 29 éves tinicsajnak meg hó végén kenyérre sem futja :DDD

ma 18:54
 67/69 A kérdező kommentje:
Ujjaj, valaki nagyon morcos.
ma 19:09
 68/69 anonim ***** válasza:
100%
Semmire nem válaszolsz. Az orvosoknak meg már rendezték a bérét. Kamuzz máshol.
ma 20:35
 69/69 anonim ***** válasza:
Az milyen ajándék amúgy, amit visszakérünk? Ez egy igazi neandervölgyi, de hogy téged sem az eszedért szeretnek, ha nem adtad vissza azzal a lendülettel a gyűrűt az is biztos. Mi lesz esküvő után???
ma 20:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!