Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha bekövettem egy lányt, akit szeretnék megismerni Instagram-on, és visszakövetett (pedig nem ismerjük egymást), akkor ezek után írhatok neki, vagy felejtsem el?
Facebook-on láttam ismerős ajánlásként, de nem volt sok képe, megnéztem Instagram-on, képek alapján párja nincs, gondoltam akkor 0. lépésként bekövetem.
Azt még nem tudom mit írjak neki, vagy valamelyik sztorijára fogok reagálni, vagy írok neki újévkor, vagy a munkájával kapcsolatban kérdezek lehet valamit kezdésként (kávézóban dolgozik)
Vagy ne is gondolkodjak ilyenekben, és hagyjam inkább?
Én 129 embert követek és 889-en követnek, néha rám írnak, de nem szoktam válaszolni 😅
Szimpátiából vissza szoktam követni embereket, de különösebben nem érdekelnek.
Na de ez csak én vagyok, meg kicsit beképzeltnek is tűntem de nem vagyok az, csak elég zárkózott vagyok és ritkán nyitok internetes emberek felé.
Egy próbát megér, van ismerősöm aki instán jött össze a párjával.
27/N
Haver ha 150 embert követ, akkor pont egy leszel a százötvenből... s ha hozzá vesszük, hogy élőben hány emberrel találkozik akkor még rosszabbak az esélyeid.
Amúgy ne agyald túl, írj rá valamit és kész. Ha válaszol akkor talán elkezdtek kommunikálni, ha nem válaszol akkor ennyi. S rájössz, hogy az instánál a való élet nevű alkalmazás sokkal hatékonyabb az ismerkedésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!