Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem visszaköveteli a szülinapi ajándékom árát. Normális ez? (29/N)
Háttérsztori:
4,5 éve vagyok együtt a párommal, és 3 hónapja jegyzett el. Ő sokkal jobban keres, mint én, kb. 5-szor annyit.
A lényeg:
2 hónap múlva van a szülinapom és múlt héten említettem a páromnak, hogy nagy álmom Párizs és szeretnék lefoglalni a barátnőmmel egy 3 napos utat egy ilyen csajos kirándulásra.
Megkérdezte tőlem, hogy szerintem kb. mennyi lesz az út és utána titokban ráírt a barátnőmre, hogy szóljon, ha lefoglalta az utat és ő elutalja neki az összeget, ami az én részemet fedezi.
Végül egy 100-assal több lett, mint amit eredetileg kalkuláltam, mikor rákérdezett és habár elutalta az összeget a barátnőmnek, azóta a vőlegényem minden nap összeveszik velem ezen, és már nem is csak azt a 100 ezer különbözetet, hanem valamilyen oknál fogva 150 ezer forintot követel rajtam. Tegnap is hajnali 2-ig ezen veszekedett, és a haverjai barátnőihez hasonlított, hogy ők többet keresnek és ők biztos tudnák ezt maguknak fedezni.
Most már lassan 1 hete minden nap összeveszik ezen, úgyhogy már édesapám írt neki egy üzenetet ma reggel, hogy mennyit utaljon, mert látta rajtam, hogy kialvatlan vagyok és ideges és tudta, hogy hó vége felé nem fogok tudni előrántani 150 ezret.
Mit szóltok ehhez a helyzethez?
Tényleg ez volt a legjobb az összes közül?
Komolyan kérdezem.
Hát eléggé furcsa :/
Kicsit ostobának tűnik a csávó, hogy lehet az ilyennek jól fizető állása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!