Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényem visszaköveteli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem visszaköveteli a szülinapi ajándékom árát. Normális ez? (29/N)

Figyelt kérdés

Háttérsztori:

4,5 éve vagyok együtt a párommal, és 3 hónapja jegyzett el. Ő sokkal jobban keres, mint én, kb. 5-szor annyit.

A lényeg:

2 hónap múlva van a szülinapom és múlt héten említettem a páromnak, hogy nagy álmom Párizs és szeretnék lefoglalni a barátnőmmel egy 3 napos utat egy ilyen csajos kirándulásra.

Megkérdezte tőlem, hogy szerintem kb. mennyi lesz az út és utána titokban ráírt a barátnőmre, hogy szóljon, ha lefoglalta az utat és ő elutalja neki az összeget, ami az én részemet fedezi.

Végül egy 100-assal több lett, mint amit eredetileg kalkuláltam, mikor rákérdezett és habár elutalta az összeget a barátnőmnek, azóta a vőlegényem minden nap összeveszik velem ezen, és már nem is csak azt a 100 ezer különbözetet, hanem valamilyen oknál fogva 150 ezer forintot követel rajtam. Tegnap is hajnali 2-ig ezen veszekedett, és a haverjai barátnőihez hasonlított, hogy ők többet keresnek és ők biztos tudnák ezt maguknak fedezni.

Most már lassan 1 hete minden nap összeveszik ezen, úgyhogy már édesapám írt neki egy üzenetet ma reggel, hogy mennyit utaljon, mert látta rajtam, hogy kialvatlan vagyok és ideges és tudta, hogy hó vége felé nem fogok tudni előrántani 150 ezret.

Mit szóltok ehhez a helyzethez?

ma 11:43
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, miből gondolod, hogy a 29-es nő? Mert én nem látom, hogy említette volna.
ma 12:52
 32/60 anonim ***** válasza:
24%
Mi az oka annak, hogy 29 évesen nem a vőlegényeddel képzelsz egy ilyen párizsi utat?
ma 12:53
 33/60 anonim ***** válasza:
70%

Amikor kiderült hogy "egy százassal" több (+67%), akkor mit reagáltál? Nem is gondolkodtál, annyi volt a reakció, hogy "mindegy, Béla majd kifizeti, mert szülinapom lesz". Nem próbáltad meg megoldani az eredeti keretből, nem próbáltad meg kipótolni a saját pénzedből, sőt egyáltalán nincs is saját pénzed (azért ennyi megtakarításnak illene lennie 29 évesen)

Apád tök normálisan írt, de mégse volt az égvilágon semmi köze ehhez a vitához, pláne a párod tudta nélkül (hogy éreznéd magad, ha a párod nem mosogatna pl és nyaggatnád érte, majd az anyja írna, hogy szívesen segít neked a mosogatásban helyette)

ma 12:55
 34/60 A kérdező kommentje:
Először őt kérdeztem meg, de a vőlegényemet nem érdekli Párizs és 1,5 hónapja vele voltam külföldön máshol. A barátnőm, akivel megyek 34 éves és szintén menyasszony. Akkor ő sem normális?
ma 12:56
 35/60 anonim ***** válasza:
26%
Itt aki nem normális, az te vagy. De hát ugye pénzért el lehet adni sok mindent. :D
ma 13:01
 36/60 A kérdező kommentje:

35#

Úgy gondoltam, hogy a következő hónap elejèn elutalom neki a különbözetet, de ez nem felelt meg, mert azóta minden nap kikészít ezzel és veszekszik. Ezért a családom kisegített.

Jó a mosogatós példa! (Ja nem.)

ma 13:06
 37/60 anonim ***** válasza:
86%
Normális ha te nem vagy képes olyan árban intézkedni mint amennyit fedezett, de még visszaadni se mert nincs megtakarításod. Igazság szerint ha ő téged elégszer kisegít anyagilag, vesz neked ajándékokat el se kellett volna tőle fogadni a pénzt anélkül, hogy olyan árban intézkedtél volna. Teljesen érthető, hogy kiakadt ha mindig ad pénzt neked.
ma 13:19
 38/60 anonim ***** válasza:
85%
Mi a valódi kiindító ok? Mert tuti, nem ez.
ma 13:19
 39/60 anonim ***** válasza:
60%
Te ennek igent mondtál. Most mit vársz? Az egyetlen ésszerű döntés a szakítás, de azt nem fogod megtenni. Innentől nehéz okosat mondani.
ma 13:22
 40/60 anonim ***** válasza:
34%
Az, nem bankautomata hanem a vőlegényed. Legjobban tenné ha ő dobna ki téged különösen, hogy apád ugrál abba amibe nem kéne. Miért nem apád állta akkor az összeget? Ja, neki sincs pénze mint neked. De élősködni a vőlegényeden tökéletes. Hát nem fogsz sokáig. :)))
ma 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!