Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vőlegényem visszaköveteli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem visszaköveteli a szülinapi ajándékom árát. Normális ez? (29/N)

Figyelt kérdés

Háttérsztori:

4,5 éve vagyok együtt a párommal, és 3 hónapja jegyzett el. Ő sokkal jobban keres, mint én, kb. 5-szor annyit.

A lényeg:

2 hónap múlva van a szülinapom és múlt héten említettem a páromnak, hogy nagy álmom Párizs és szeretnék lefoglalni a barátnőmmel egy 3 napos utat egy ilyen csajos kirándulásra.

Megkérdezte tőlem, hogy szerintem kb. mennyi lesz az út és utána titokban ráírt a barátnőmre, hogy szóljon, ha lefoglalta az utat és ő elutalja neki az összeget, ami az én részemet fedezi.

Végül egy 100-assal több lett, mint amit eredetileg kalkuláltam, mikor rákérdezett és habár elutalta az összeget a barátnőmnek, azóta a vőlegényem minden nap összeveszik velem ezen, és már nem is csak azt a 100 ezer különbözetet, hanem valamilyen oknál fogva 150 ezer forintot követel rajtam. Tegnap is hajnali 2-ig ezen veszekedett, és a haverjai barátnőihez hasonlított, hogy ők többet keresnek és ők biztos tudnák ezt maguknak fedezni.

Most már lassan 1 hete minden nap összeveszik ezen, úgyhogy már édesapám írt neki egy üzenetet ma reggel, hogy mennyit utaljon, mert látta rajtam, hogy kialvatlan vagyok és ideges és tudta, hogy hó vége felé nem fogok tudni előrántani 150 ezret.

Mit szóltok ehhez a helyzethez?

ma 11:43
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
71%

Furcsa, mert ha az összeg nagysága lett volna a gond, akkor azt már elutalás előtt is említette volna. Valami teljesen más történhetett előtte vagy utána.

És merre voltatok másfél hónapja? Mi tetszett neki jobban mint Párizs?

ma 13:48
 42/60 anonim ***** válasza:
50%

Én meggondolnám,hogy hozzá menjek.Nemcsak sóher,patkány is.Ő akarta kifizetni,ráadásul ajándék is,és van pofája visszakérni,és veszekedni?Az ilyen nem szeret.

Itt a kérdező normális,a vőlegény meg nagyon nem.

Nő vagyok,de nem sajnálnám a pént attól,akit szeretek és jegyben is járunk.

ma 13:51
 43/60 anonim ***** válasza:
50%

Édes istenem

Ha ez igaz

Ilyen kretenek hogy találnak egyáltalán nőt

ma 14:04
 44/60 A kérdező kommentje:

40#

Tök durva, hogy ennyire buta emberek is tudják pl. a gyakori kérdéseket használni.

Apám kifizette a különbözetet, hogy segítsen = nincs pénze.

De aranyos is tud lenni, mikor egy h*lye okoskodik.

ma 14:20
 45/60 anonim ***** válasza:
48%
Na ad neki a pénzt. Azt hagyd ott.
ma 14:32
 46/60 anonim ***** válasza:
69%
Mikor lesz az esküvő? Előtte írass majd alá valamit vele, hogy nem követeli utólag rajtad az esküvői kiadásokat, mert az jó nagy összeg lesz.
ma 14:57
 47/60 anonim ***** válasza:
91%
De hol van a pénz amiből mentél volna? Hisz a barátod titokban fizette ki miután le lett foglalva...
ma 15:18
 48/60 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező ne kezdj már el még te fölényeskedni! Te kérdezted, hogy mit szól ehhez más!

Párizsba akarsz menni, a barátnőd már megvesz, kifizet dolgokat, neked meg nincs 150e-d hó végén? Akkor miért akarsz utazni? Ez sehol nem logikus!

Eleve elvileg titokban írt rá a párod, akkor neked valahogy készülnöd kellett volna rá, hogy te valahonnan majd ki fogod fizetni a kellő összeget!

"és tudta, hogy hó vége felé nem fogok tudni előrántani 150 ezret" Nem értem, ha nekem nem lenne 150e-em hó végén akkor nem utazgatásokat tervezgetnék!

Nyilván semmit nem fogsz tenni, le fogod nyelni a békát, mert kell neked a pasi aki 5x többet keres nálad... és néha kifizet utakat neked...

Szóval tulajdonképpen le kellene ülnöd vele, és meg kellene beszélned vele, hogy min akadt ki ennyire, hogy minden nap összeveszik veled! Mert a leírásod szerint konkrétan még ezt sem voltatok képesek összerakni! Mit akar? azt akarja, hogy keress többet? Mennyivel? Akarod te ezt teljesíteni? Tudod? Vagy neked az kell, hogy a pasid fizessen neked dolgokat? Neki ez rendben van? Ezeket kellene megbeszélni és utána dönteni, hogy együtt akartok-e maradni.

ma 15:35
 49/60 anonim ***** válasza:
86%

Nőként írom és egyébként totál egyet értek 29, 48-al.

Először én is teljesen vérlázítónak gondoltam az egész helyzetet és egyértelműen a kérdező oldalán álltam, aztán olvasgattam a válaszait.

A pasi viselkedése ebben a konkrét szituban nem okés, de ezek után fent tartom azt is, hogy valami lehet még a háttérben, amit a kérdező nem mond el. Miért feszült rá ennyire a témára?

Viszont a kérdező sem egy ártatlan bárányka és annyi de annyi ilyet látok... sz@rul keres, nyilván valami olyan melója van, amihez nem kellenek magas kvalitások. Ellenben valószínűleg jó külsejű, kifogott egy pénzeszsákot, akinek valószínűleg nem ez volt az egyetlen ilyen kiadása már. Tipikus érdekkapcsolat.

Pénzed nincs, nem tudsz előrántani 150 ezret, de utazgatni az belefér másfél havonta. Az ilyenek tipikusan azok, akik alig várják, hogy elvetessék magukat valami palimadárral aki fizet mindent és mellette otthon ülhetnek, meg megköthetik egy gyerekkel. De a csávót sem kell félteni, az ő részéről is élt a deal még az elején, de valamiért korán elege lett ebből :DDD

Szóval simán el tudom képzelni, hogy egy tipik insta pitscha írta ki ezt a kérdést, aki állandóan flexel az életével, amiért ő egyáltalán nem dolgozott meg, és hát utazni is sűrűn kell, mert kell a kontent.

Egyáltalán nem sajnállak kérdező. Egy borzasztó felszínes kislány vagy még 29 évesen aki belerángatja a saját apját is a vitába, hónap végén kenyeret nem tudsz venni, de utazgatni szeretnél. Hadd találjam ki, ha a lovagod nem ajánlotta volna fel, akkor meg valószínűleg apuci fizetett volna mindent?

Az ilyenek totál életképtelenek, apuci pénzén éldegéltek sokáig, aztán így 30 fele jól jönne már egy másik szponzor. Azt is kötve hiszem, hogy a férfi fiatalabb nála, sztem min 15-20 évvel idősebb.

ma 16:00
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy kamu, vagy nagyon ostoba ez a lány. Csórika, örülj, hogy a körülötted lévő emberek költenek rád, te meg élj csak hónapról hónapra. Nélkülük nem jutnál el egy komolyabb anyagi fedezetet igénylő célig sem egész életeden át.
ma 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!