Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem visszaköveteli a szülinapi ajándékom árát. Normális ez? (29/N)
Háttérsztori:
4,5 éve vagyok együtt a párommal, és 3 hónapja jegyzett el. Ő sokkal jobban keres, mint én, kb. 5-szor annyit.
A lényeg:
2 hónap múlva van a szülinapom és múlt héten említettem a páromnak, hogy nagy álmom Párizs és szeretnék lefoglalni a barátnőmmel egy 3 napos utat egy ilyen csajos kirándulásra.
Megkérdezte tőlem, hogy szerintem kb. mennyi lesz az út és utána titokban ráírt a barátnőmre, hogy szóljon, ha lefoglalta az utat és ő elutalja neki az összeget, ami az én részemet fedezi.
Végül egy 100-assal több lett, mint amit eredetileg kalkuláltam, mikor rákérdezett és habár elutalta az összeget a barátnőmnek, azóta a vőlegényem minden nap összeveszik velem ezen, és már nem is csak azt a 100 ezer különbözetet, hanem valamilyen oknál fogva 150 ezer forintot követel rajtam. Tegnap is hajnali 2-ig ezen veszekedett, és a haverjai barátnőihez hasonlított, hogy ők többet keresnek és ők biztos tudnák ezt maguknak fedezni.
Most már lassan 1 hete minden nap összeveszik ezen, úgyhogy már édesapám írt neki egy üzenetet ma reggel, hogy mennyit utaljon, mert látta rajtam, hogy kialvatlan vagyok és ideges és tudta, hogy hó vége felé nem fogok tudni előrántani 150 ezret.
Mit szóltok ehhez a helyzethez?
Ti ugathattok valakinek undorító stílusban mint a kutyák, De ha az a valaki felveszi ugyanezt a stílust, és válaszol pontosan ugyanolyan vehemenciával, akkor az a valaki már biztosan rejteget valamit és ezért “felbőszült”, meg hogy meri.
Jajj-jajj…
Orvos vagyok, ha ennyire kíváncsiak vagytok és nem Tesco pénztáros, sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak titeket.
Az orovosok pedig tudjuk mennyit keresnek ma Magyarországon.
Tisztelet a kivételnek persze, aki normális stílusban tudott választ írni, azoknak köszönöm.
Egyébként, ha megfigyeltétek volna, én nem formáltam véleményt a páromról a kérdésben, csupán véleményt kértem róla, azzal az elhatározással, hogy akármit is írnak itt, a túlnyomó többség véleményét el fogom fogadni, vállalva Ezzel azt, hogy lehet hogy azt fogják mondani, hogy a páromnak teljes mértékben igaza van.
A problémám azokkal van, akik ezt nem látják, vagy nem akarjàk látni és inkább életképtelen prostituáltnak próbálnak beállítani, holott lehet, hogy pont én fogom az anyjukat megmenteni orvosként.
"És ezeknek van nőjük!!! Más meg verheti zsepibe. :("
Az ilyen önsajnáltató, faszverős kommentek annyira szánalmasak.
Kérdező!! Rajtam aztán ne verd le, hogy még mielőtt én egy szót is szóltam volna, te hogyan mutattad be magad!
Továbbra sem válaszoltál arra, hogyha nincs pénzed hó végére, miért terveztél párizsi nyaralást! A pasid elvileg titokban kereste meg a barátnődet, ergo nem tudhattad, hogy ki fogja fizetni! Ne hazudozz már. Arra sem reagálsz semmit, hogy miért nem beszéled meg vele, hogy miért reagál ennyire látszólag indokolatlanul erősen - de nyilván van ott valami, amit nem írtál le! Talán elvárod, hogy fizessen neked dolgokat, ezért is mertél elrendezni egy párizsi utat, amikor hó végére pénzed sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!