Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volna esély még új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna esély még új életet kezdeni? annyira bánnom az eddigi életemet

Figyelt kérdés

félek leírni az érzéseimet mert biztos sokan elítélitek! 2 gyerekes anya és feleség vagyok 12 éve vagyok házas gyerekeim 10 és 8 évesek! és már jó ideje boldogtalan vagyok, annyira bele fáradtam az egész életembe és a gyerek nevelősdibe, anyaságba! monoton éltbe! férjemet is unom, én annyira megbántam ezt az egészet! annyira hiányzik a 17-23 éves közötti korszakom, szabadságom,függetlenségem a barátok, bulik a szex! a jó pasik istenem hol van már az a korszak! most már csak ez a monoton gyerek zsivaj ,munka,főzés,takarítás csak ez a mindennapos monoton! férjemet se kívánom, róla is csak ez jut eszembe! ez ahová jutottam! viszont nem rég egy igazi csoda történt,egy elképesztően jó pasi jött az életembe 5 évvel fiatalabb nálam és független és hála a jó istennek gyereke sincs! nagyon vagány pasi bulizós pörgős és szabad! olyan mint régen én voltam! teljesen felkavart amióta megismertem, tegnap mondtam a férjemnek hogy este elmegyek barátnőmhöz elmegyünk kicsit valahová! de persze a pasival mentem és nagyon jó volt, szórakoztunk,táncoltunk,ittunk egész hajnalig, olyan volt mint régen és hajnalban a lakásán keféltünk egy hatalmasat, ilyen így régen dug.tak meg, vadul de még is érzékien, annyira kívántuk egymást, annyira ki voltam éhezve 2 orgazmusom is volt! csodálatos volt semmi bűntudatom nincs, azóta is csak ez jár a fejemben! annyira vágyom rá! vele akarok lenni

34N

nov. 10. 17:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
65%
Még tehetnél pár felkiáltójelet a mondandódba...!!!4!
nov. 10. 18:26
 22/45 A kérdező kommentje:

17/ gyerekeim boldogok, mindenük meg van! de persze érzik ők is hogy én nem vagyok boldog, nem véletlenül apásak mindketten

férjemmel jó ideje nincs nemi életünk! de nincs nemi betegségem

nov. 10. 18:26
 23/45 anonim ***** válasza:
55%
Mekkora egoboost lehet az uj palinak hogy egy anya családot mindent dobna érre:D
nov. 10. 18:28
 24/45 anonim ***** válasza:
74%
Es mekkora pofáraesés a nőnek.
nov. 10. 18:29
 25/45 anonim ***** válasza:
74%
Végül is nem lehetsz nemi beteg sem, ha nincs nemi életed. Bár ennek most az új élmény és az új lovag bekavarhatott. Ha egészen véletlenül mégse kitaláció és trollkodás a kérdés, akkor szerintem is vizsgáltasd ki magad.
nov. 10. 18:29
 26/45 A kérdező kommentje:
20/ megmondom őszintén ha elválnék a gyerekeket az apjuknál hagynám! biztos vagyok benne hogy a gyerekeim is az apjuknál akarnának maradni
nov. 10. 18:30
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted hányas sorszámmal szerepelsz a pasi noteszében? Neki minden elődöddel és minden utódoddal jó volt, jó lesz. De te hova mész addig míg ő hazaviszi a következőt?
nov. 10. 18:30
 28/45 anonim ***** válasza:
71%
26-os oké értjük, te vagy a rossz, r*banc anyuka karakter. Máskor ügyesebben és hihetőbben írd meg a kérdést, ha női szereplőt alakítasz!
nov. 10. 18:32
 29/45 anonim ***** válasza:
87%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Trollocska harmadik (vagy ki tudja hányadik kérdése) már és ő egyáltalán nem kurwa bár félrelépett. Az íráskép is azonos. El ne higgyétek már, hogy valódi a történet.

nov. 10. 18:32
 30/45 anonim ***** válasza:
66%

Es irtok egymásnak vagy le se szar azóta? Megd.ott es kész? Vagy beszéltek legalább?

Ha igen es szar a házasságod tartsd vele a kapcsolatot, és meglatjatok .

Az a baj nincs munkahelyed így nehéz lesz

nov. 10. 18:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!