Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volna esély még új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna esély még új életet kezdeni? annyira bánnom az eddigi életemet

Figyelt kérdés

félek leírni az érzéseimet mert biztos sokan elítélitek! 2 gyerekes anya és feleség vagyok 12 éve vagyok házas gyerekeim 10 és 8 évesek! és már jó ideje boldogtalan vagyok, annyira bele fáradtam az egész életembe és a gyerek nevelősdibe, anyaságba! monoton éltbe! férjemet is unom, én annyira megbántam ezt az egészet! annyira hiányzik a 17-23 éves közötti korszakom, szabadságom,függetlenségem a barátok, bulik a szex! a jó pasik istenem hol van már az a korszak! most már csak ez a monoton gyerek zsivaj ,munka,főzés,takarítás csak ez a mindennapos monoton! férjemet se kívánom, róla is csak ez jut eszembe! ez ahová jutottam! viszont nem rég egy igazi csoda történt,egy elképesztően jó pasi jött az életembe 5 évvel fiatalabb nálam és független és hála a jó istennek gyereke sincs! nagyon vagány pasi bulizós pörgős és szabad! olyan mint régen én voltam! teljesen felkavart amióta megismertem, tegnap mondtam a férjemnek hogy este elmegyek barátnőmhöz elmegyünk kicsit valahová! de persze a pasival mentem és nagyon jó volt, szórakoztunk,táncoltunk,ittunk egész hajnalig, olyan volt mint régen és hajnalban a lakásán keféltünk egy hatalmasat, ilyen így régen dug.tak meg, vadul de még is érzékien, annyira kívántuk egymást, annyira ki voltam éhezve 2 orgazmusom is volt! csodálatos volt semmi bűntudatom nincs, azóta is csak ez jár a fejemben! annyira vágyom rá! vele akarok lenni

34N

nov. 10. 17:30
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
tartjuk a kapcsolatot és ő is belém van zúgva, van munkahelyem és valamennyi pénzem is, de pénzben akár szüleimre is számíthatok
nov. 10. 18:42
 32/45 A kérdező kommentje:
ez a pasi annyira elképesztően fantasztikus, annyira helyre tett
nov. 10. 18:46
 33/45 anonim ***** válasza:
66%

Ne haragudj, ha nem így van, de nálam is cseng a kamujelző.

Ennek ellenére megpróbálom leírni a gondolataimat a felvázolt helyzetre.

Javaslat: Legyél nyílt. Nem hinném, hogy ezt tudnád jól tálalni... vonjatok be egy közvetítő felet, egy párkapcsolati tanácsadó, szakember lenne talán a legjobb, aki tényleg tudná úgy irányítani a folyamatot, hogy a legkisebb sérülés történjen. Mégiscsak életekért vagy/vagytok felelősek. Ez nem az a helyzet, ahonnan csak úgy ki lehet ugrani... ennyi tiszteletet megérdemelnek mindannyian, irgumburgum

Megértő rész:

Ismerek néhány ilyen embert, akik ilyen helyzetben kiugrottak a kapcsolatból, dobták a gyereket, mindent. Nők, anyák. Én csak azt kérem, hogy ne ilyen hirtelen tedd ezt. Menj, és éld azt az életet, amit akarsz. Mindenki megérdemli ezt, még akkor is, ha már gyerekeid és felelősséged van, persze. Csak találd meg azt a helyzetet, amiben nem lesz neked se később bűntudatod. Aztán ha ez az élet az önmagad, az ilyen élet tölt fel, akkor tényleg ne tagadd meg magadtól... tényleg nem jó olyan életet élni, amit már a hátad közepére se kívánsz, ezekben a kapcsolatokban a családod is ugyanúgy sérülne folyamatosan, nem csak te. Így nekik is megadod a lehetőséget egy őszintébb és boldogabb élethez... a nincs anya jobb, mint az örökké depis anya, aláírom.

Aztán hajrá, élvezd ki ezt a rövid időt, amit itt töltesz a földön. Csak gondolj bele mit teszel... súlya van, nem kicsi. És csináld végig, ha elkezdted, vállald a fellősséget. Gondold át még nagyon sokszor!!

nov. 10. 18:49
 34/45 anonim ***** válasza:
78%

Akkor mi a kérdés? Ezt te már eldöntötted.

Gondolom, hozzá tudsz költözni a díszbikádhoz, tárt farokkal... Izé... karokkal vár rád. Te fizeted a gyerektartást, a fizetésed 40%-a ugrott és minden második hétvégéd. Aztán ha nem jön össze az új kapcsolat, jöhet a következő!

nov. 10. 18:50
 35/45 anonim ***** válasza:
83%

"férjemmel jó ideje nincs nemi életünk!"

Igen, azért ehhez még 34 évesen elég fiatal vagy. Hát... el kell válni és új életet kezdeni szerintem, ami van az elég nyugdíjasan hangzik.

nov. 10. 18:53
 36/45 A kérdező kommentje:

33as köszönöm! a te válaszod legalább segítő, igen igaz ez az egész hirtelen jött, lehet lassabban kéne! ezen érdemes elgondolkodni

a kamu jelzőkkel én nem tudok mit kezdeni! rátok bízom

de azt tudom hogy ez a kapcsolat nekem már nagyon nehéz, hiányzik a pezsgés,szórakozás,pasizás

nov. 10. 18:58
 37/45 anonim ***** válasza:
83%

Fiatalon kellett volna kibuliznod magad és addig nem kellett volna családot alapítani.

Egy családot nem tudsz csak úgy eldobni mert meguntad az anyaságot, ez nem így működik.

nov. 10. 19:04
 38/45 A kérdező kommentje:
37 pedig jó lenne
nov. 10. 19:15
 39/45 anonim ***** válasza:
65%

"Gondolom, hozzá tudsz költözni a díszbikádhoz, tárt farokkal... Izé... karokkal vár rád."

Majdnem megfulladtam a vacsorámban olyan nevetést hoztál rám. 😂😂😂

LMAO, kérdező az elején azt írtad, hogy ájulásra kefélt most meg azt hazudod, hogy szerelmes beléd a kani és vele akarsz lenni. Döntsd már el, hogy melyik hazugság verziójához tartod magad mert nagyon átlátszó vagy. 🤣🤣🤣

nov. 10. 19:16
 40/45 A kérdező kommentje:

és mi a hazugság?

tényleg ájulásra kefélt! szerelmes belém és vele akarok lenni

egyébként meg nem mindegy ha így is úgy is hazugságnak tartod

nov. 10. 19:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!