Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna esély még új életet kezdeni? annyira bánnom az eddigi életemet
félek leírni az érzéseimet mert biztos sokan elítélitek! 2 gyerekes anya és feleség vagyok 12 éve vagyok házas gyerekeim 10 és 8 évesek! és már jó ideje boldogtalan vagyok, annyira bele fáradtam az egész életembe és a gyerek nevelősdibe, anyaságba! monoton éltbe! férjemet is unom, én annyira megbántam ezt az egészet! annyira hiányzik a 17-23 éves közötti korszakom, szabadságom,függetlenségem a barátok, bulik a szex! a jó pasik istenem hol van már az a korszak! most már csak ez a monoton gyerek zsivaj ,munka,főzés,takarítás csak ez a mindennapos monoton! férjemet se kívánom, róla is csak ez jut eszembe! ez ahová jutottam! viszont nem rég egy igazi csoda történt,egy elképesztően jó pasi jött az életembe 5 évvel fiatalabb nálam és független és hála a jó istennek gyereke sincs! nagyon vagány pasi bulizós pörgős és szabad! olyan mint régen én voltam! teljesen felkavart amióta megismertem, tegnap mondtam a férjemnek hogy este elmegyek barátnőmhöz elmegyünk kicsit valahová! de persze a pasival mentem és nagyon jó volt, szórakoztunk,táncoltunk,ittunk egész hajnalig, olyan volt mint régen és hajnalban a lakásán keféltünk egy hatalmasat, ilyen így régen dug.tak meg, vadul de még is érzékien, annyira kívántuk egymást, annyira ki voltam éhezve 2 orgazmusom is volt! csodálatos volt semmi bűntudatom nincs, azóta is csak ez jár a fejemben! annyira vágyom rá! vele akarok lenni
34N
Nyilván 17-23 közt se találtál senkit komolyra. Nem veletlen kötöttel ki ott ahol vagy.
Ha meg az kell, hogy használjanak dobjanak, hát te tudod.
"hajnalban a lakásán keféltünk egy hatalmasat"
Elárultad magad trollocska! Így egy nő a férfiról akiért oda van nem ír, inkább azt írta volna, hogy szeretkeztek. Máskor próbáld jobban előadni a szerelmes nőt. 🤡
Nő vagyok. Leírok ilyen szavakat. Otthon tanultam. 😉
Rosszul érzed magad otthon akkor menj! Élj boldogan. Mindegy ki mi ír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!