Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a párom? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom júniusban szakított velem. Rá 1 hétre felkerestem, mert úgy éreztem, hogy nem bírom nelküle. Kiderült, hogy börtönbe vitték. Eltelt 2-3 hónap, ez idő alatt a párom nem keresett a börtönből, én ugyanúgy nem tudtam elfelejteni és kapcsolattartói nyilatkozatokat küldtem be a börtönbe ez idő alatt. Na 2-3 hónapban én amúgy magam alatt voltam. Sok alkoholizálás...és sajnos a drogba is belefutottam. Aki kínálta a drogot, Ő elvileg megdugott 2x és leszopatott. Erre nem emlékeztem. Szeptemberben kiengedték felkeresett a párom, de hamar újra visszakerült. Megbeszélni a dolgokat nem tudtuk, hanem még jobban eltávolodtunk. Haragudtam rá, rosszul bánt velem, és eltelt újabb 3 hónap. Felkerestem megint, és börtöntelefonon keresztül megbeszéltük, hogy együtt akarunk lenni. Én a páromnak azt mondtam, hogy nem voltam senkivel, mivel így emlékeztem rá. De decemberben megtudtam, hogy a drogos emberke hireszteli azt amit velem tett. Nem tudom, hogy igaz-e. Vannak képek a fejemben de nem tudom eldönteni hogy emlékek vagy a fantáziám játszik velem. Tegyük fel hogy igaz. Nem tudok tükörbe nézni, úgy érzem megcsaltam Őt, nagyon szeretem. Nem tudom hogy elmondjam-e neki v sem, mert alapból az a típus aki féltékeny és agresszív. Felek ha elmondom, akkor örökre lemond rólam. Ha nem mondom el, akkor a lelkiismeretem öl meg. Sokan mondták hogy ez nem megcsalás hisz Ő szakított, de sokszor szakítottunk előtte és mindig kibékültünk ( és a szünetben én sose voltam mással és Ő se) Most meg volt ez a hosszabb külön lét. Úgy érzem Ő az igazi, akit megcsaltam. Mit tegyek ezzel a helyzettel? Tekintsetek el attol hogy börtöntöltelék, nem ez a lenyeg, mert majd kijön. Mellesleg a félév alatt ezzel az egy emberrel voltam, aki drog hatása alatt dugott meg. Kicsit úgy érzem is mintha megerőszakolt volna. Gyűlölöm magam. L/28, F/32

jan. 11. 00:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
Szép pár vagytok.
jan. 11. 00:44
 2/31 anonim ***** válasza:
89%

💉A párom júniusban szakított velem. Rá 1 hétre felkerestem, mert úgy éreztem, hogy nem bírom nelküle. Kiderült, hogy börtönbe vitték.Eltelt 2-3 hónap, ez idő alatt a párom nem keresett a börtönből, én ugyanúgy nem tudtam elfelejteni és kapcsolattartói nyilatkozatokat küldtem be a börtönbe ez idő alatt. Na 2-3 hónapban én amúgy magam alatt voltam. Sok alkoholizálás...és sajnos a drogba is belefutottam. 💉

Nos, amikor ez történt, akkor már nem is volt a párod, tehát nem történt megcsalás.

Te pedig jobbnál jobb pasikat szedsz össze. Az egyik börtöntöltelék, a másik pedig drog dealer? Komolyan mondom, szédítő magasságokba kapaszkodsz. 😃

Valószínűleg van háttere a történetnek, tudod a drogot nem ingyen szokták adni.

Közöld a csávóval, hogy ha nem áll le, akkor feljelentést teszel: drog és szexuális zaklatás miatt.

A rab "pasid" pedig úgyis megtudja, aztán mehet vissza a börtönbe, mert gondolom kapni fogsz tőle. Az ilyenek komoly sértésnek veszik, azt amit tettél, függetlenül attól, hogy hivatalosan nem is voltatok együtt.

Amit tanácsolok: a börtönöst valahogy felejtsd el, mert jóra úgysem számíthatsz tőle, a drogosnak pedig szólj, hogy feljelented. Azt is tedd hozzá, hogy ha valami történt is, azt nem önszántából tetted, tehát már felmerül a nemi erőszak is. Szerintem ezzel le tudod állítani (remélem).

Aztán szedd össze magad és kerüld a balhés pasikat. Ezt tanácsként írom, annak ellenére, hogy tudom, úgysem fogadod meg. A magad fajta érzelmileg instabil és kissé butuska nők, nem tudnak értelmesen cselekedni. Naivak.

jan. 11. 00:47
 3/31 A kérdező kommentje:
A drogos csak ismerősöm, nem a pasim, és nem közölte velem előtte, hogy szexet szeretne a drogért cserébe. Miért szóljak a drogosnak h feljelentem? Amugy meg nem kevernem magam bajba azzal h pl feljelentem nemi eroszakert? Szoval a rab pasim annak ellenere h "megeroszakoltak" nem fogja megbocsatani?
jan. 11. 01:16
 4/31 anonim ***** válasza:
86%
Az már biztos te is ülni fogsz egyszer
jan. 11. 01:23
 5/31 A kérdező kommentje:
Inkább segítség kéne, mint sem kritizálás.
jan. 11. 01:24
 6/31 anonim ***** válasza:
83%
Második válaszoló simán segített. Mindkét pasit elkell zavarni az életedből. Új életet kell kezdeni kevésbé rossz életű emberekkel. De te ki lktattad. Akkor mit segítsünk? Sima megcsalás volt.részeg vagy bódult allapot nem mentesít. Ha bódilt állapotban megölsz valakit akkor nem is te tetted?
jan. 11. 01:36
 7/31 A kérdező kommentje:
Magamnál se voltam, és úgy dugtak meg :( világ életemben hűséges fajta voltam, nem akarom Őt elveszíteni. Inkább el se mondjam neki?
jan. 11. 01:41
 8/31 A kérdező kommentje:
Amióta ezt megtudtam élni sincs kedvem, tuti h depresszióval küzdök. Nem sajnáltatni akarom magam, csak olyan embert aki hasonló cipőben járt
jan. 11. 01:43
 9/31 anonim ***** válasza:
89%
Mit nyersz vele ha vele maradsz? Két - három havonta börtönbe vonul?
jan. 11. 01:44
 10/31 A kérdező kommentje:
Rossz helyen volt rossz időben, hamarosan szabadul, nem rossz ember Ő. Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen kínzó lelkiismeretfurdalásom? Hallottam, hogy más kapcsolatokban is voltak szünetben szexualis aktusok jozanul, es megis osszejottek ujra. Ők ezt hogy oldották meg?
jan. 11. 01:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!