Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom? Mit tegyek?
💉A párom júniusban szakított velem. Rá 1 hétre felkerestem, mert úgy éreztem, hogy nem bírom nelküle. Kiderült, hogy börtönbe vitték.Eltelt 2-3 hónap, ez idő alatt a párom nem keresett a börtönből, én ugyanúgy nem tudtam elfelejteni és kapcsolattartói nyilatkozatokat küldtem be a börtönbe ez idő alatt. Na 2-3 hónapban én amúgy magam alatt voltam. Sok alkoholizálás...és sajnos a drogba is belefutottam. 💉
Nos, amikor ez történt, akkor már nem is volt a párod, tehát nem történt megcsalás.
Te pedig jobbnál jobb pasikat szedsz össze. Az egyik börtöntöltelék, a másik pedig drog dealer? Komolyan mondom, szédítő magasságokba kapaszkodsz. 😃
Valószínűleg van háttere a történetnek, tudod a drogot nem ingyen szokták adni.
Közöld a csávóval, hogy ha nem áll le, akkor feljelentést teszel: drog és szexuális zaklatás miatt.
A rab "pasid" pedig úgyis megtudja, aztán mehet vissza a börtönbe, mert gondolom kapni fogsz tőle. Az ilyenek komoly sértésnek veszik, azt amit tettél, függetlenül attól, hogy hivatalosan nem is voltatok együtt.
Amit tanácsolok: a börtönöst valahogy felejtsd el, mert jóra úgysem számíthatsz tőle, a drogosnak pedig szólj, hogy feljelented. Azt is tedd hozzá, hogy ha valami történt is, azt nem önszántából tetted, tehát már felmerül a nemi erőszak is. Szerintem ezzel le tudod állítani (remélem).
Aztán szedd össze magad és kerüld a balhés pasikat. Ezt tanácsként írom, annak ellenére, hogy tudom, úgysem fogadod meg. A magad fajta érzelmileg instabil és kissé butuska nők, nem tudnak értelmesen cselekedni. Naivak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!