Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna esély még új életet kezdeni? annyira bánnom az eddigi életemet
félek leírni az érzéseimet mert biztos sokan elítélitek! 2 gyerekes anya és feleség vagyok 12 éve vagyok házas gyerekeim 10 és 8 évesek! és már jó ideje boldogtalan vagyok, annyira bele fáradtam az egész életembe és a gyerek nevelősdibe, anyaságba! monoton éltbe! férjemet is unom, én annyira megbántam ezt az egészet! annyira hiányzik a 17-23 éves közötti korszakom, szabadságom,függetlenségem a barátok, bulik a szex! a jó pasik istenem hol van már az a korszak! most már csak ez a monoton gyerek zsivaj ,munka,főzés,takarítás csak ez a mindennapos monoton! férjemet se kívánom, róla is csak ez jut eszembe! ez ahová jutottam! viszont nem rég egy igazi csoda történt,egy elképesztően jó pasi jött az életembe 5 évvel fiatalabb nálam és független és hála a jó istennek gyereke sincs! nagyon vagány pasi bulizós pörgős és szabad! olyan mint régen én voltam! teljesen felkavart amióta megismertem, tegnap mondtam a férjemnek hogy este elmegyek barátnőmhöz elmegyünk kicsit valahová! de persze a pasival mentem és nagyon jó volt, szórakoztunk,táncoltunk,ittunk egész hajnalig, olyan volt mint régen és hajnalban a lakásán keféltünk egy hatalmasat, ilyen így régen dug.tak meg, vadul de még is érzékien, annyira kívántuk egymást, annyira ki voltam éhezve 2 orgazmusom is volt! csodálatos volt semmi bűntudatom nincs, azóta is csak ez jár a fejemben! annyira vágyom rá! vele akarok lenni
34N
"annyira vágyom rá! vele akarok lenni"
És mi akadálya?
"Egy családot nem tudsz csak úgy eldobni mert meguntad az anyaságot, ez nem így működik.
37 pedig jó lenne"
Ez most valami paródia, bohózat? Nagyon jó :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!