Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középvezetői állás a párkapcsolat rovására?
Sziasztok, elkeseredésemből írok ide. A mennyasszonyomnak október 1 óta középvezetői állása van a kényelmes home office után (ugyan annál a cégnél). Viszont egy ideje nem tudunk nap közben kommunikálni, ha igen akkor is tőmondatokban ír vissza, mintha valami idegen lenne. Szóval tudjátok mikor a szmájlikkal teli üzengetés helytt az van pl, hogy "Semmi, minden ok." vagy "Miért kérdezed? Dolgozom." Sajnos ingáznia kell, ami oda vissza napi 2x1 és negyed óra. Mire hazaér sokszor használhatatlanul fáradt. A héten kiderült, hogy veszélybe került a munkahelyem, külső tényező miatt. Ezt megírtam frissiben neki és annyit válaszolt, hogy "Értem". Mikor hazajött kiakadt, hogy miért irogatok neki, fogjam fel, hogy nincs ideje rám munka közben és ekkra felelősséggel a vállamon énsem bájcsevegnék. És itthon is folyamatosan a céges dolgokkal foglalkozik, és a múltkori vita után távolságtartóan viselkedik velem. Azt monjda, hogy önző vagyok. Nem önző, csak mégis a párom! És szeretnék vele kommunikálni...
Előtte semmi ilyen nem volt.
Nem voltam még középvezető, nem tudom mivel jár ez, de a párunkra akkor is van idő, nem? Ti mit mondtok erre?
31,32,33..miben nem ér fel a menyasszonyához? Szerinted egy kapcsolatban az a normális, hogy ha több munkád van akkor "megszünik" a kapcsolat, félre teszed ? Mindenki hagyjon békén, ne szóljanak hozzád mert neked sok a melód? Ez lenne a követendő példa? És ha lenne gyerek ami még több nyűggel jár mint, hogy "csak" egy párom van akkor azt beadod intézetbe mert nem tudsz tőle a munkára koncentrálni?
A párja talán elveszti az állását, ebből kifolyólag rosszul érzi magát és meg akarta beszélni a párjával, nem egy idegennel, hanem a saját párjával aki elküldte a francba mert őt ez most nem tudja érdekelni és különben is hagyja őt békén??? Ez párkapcsolat?
És miért kéne elköltöznie? Te ha kapcsolatban elveszted az állásod akkor költözöl? Ilyen még senkivel nem történt, hogy munkát váltott esetleg? Totál hülyeség amiket itt összehordasz.
#34 Te vagy egy komplett idióta hülye, már ne is haragudj.
Vezetői pozícióban ALAP, hogy hazaviszik a munkát, pláne, amikor még betanulási időszakban van.Ez ezzel jár.Nagy pénz=nagy felelősség, sok munka.Mit nem fogsz fel?
Ha nem akar elköltözni és a menyasszonyával akarja magát eltartatni, akkor különösen fogja be a pofáját és csókolja meg a lába nyomát, hogy kidolgozza a belét HELYETTE IS!
Fordított nemekkel ez alap, érthető.Akkor mit játszod most a hülyét?
36 hülye vagy te meg az szüleid akik egy ekkora debilt tudtak összerakni szarból. Hol van írva, hogy el akarja magát tartatni a te idióta baszott fejeden kívül? Másold már be ide! Az, hogy valakit elküldenek a munkájából nem jelenti hogy nem talál soha többé munkát sőt, még a menyasszonya is járhat úgy, hogy egyszer csak megszünik a munkaköre is kidobják. Akkor ő lesz egy ideig eltartva amíg talál munkát. Mit nem értesz? És értem, hogy sok a munka ilyen pozícióban de attól még van egy párkapcsolata akit nem kéne elküldeni a francba csak mert nem győzöm a melót. Addig a párom nem a párom?
Ja, és e se haragudj.
Bezzeg fordítva az lenne, hogy légy büszke a pasid sikereire, légy megértő, kettőtokert csinálja, várd meleg vacsorával.
Ezt tanácsolom a kérdezőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!