Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Van arra példátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van arra példátok, amikor és amiben, a nő a hibás, egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

#hibás #Hibás nő #Miben hibás a nő #A nő mindig csak áldozat
okt. 24. 12:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Pl amikor az egyik kapcsolatomban minden elvi egyet nem értésből személyeskedős vitát generáltam, akkor én voltam a hibás.

Ilyen személyes példákat szeretnél, vagy általánosabbat?

okt. 24. 13:01
 2/30 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a nő hibája, ha elviseli a tiszteletlenséget, agressziót, féltékenykedést, kisajátítást. A nő hibája, ha teljesen átmegy anyába a gyerekvállalás után. Már persze, ha a pàrja képes normálisan funkcionálni, mind az apai, mind a férj szerepben.

A nő hibája, ha elhagyja magát és hiába jelez a párja, hogy elhízott és neki így nem tetszik, nem tesz ellene.

A nő hibája, ha ő az indokolatlanul féltékeny, birtokló, kisajátító személy a kapcsolatban. Vagy épp ő a bántalmazó. (Persze, a férfié is, hogy nem lép ki).

Gyakorlatilag ugyanazok a hibák felróhatók mindkét nemnek.

Csak nem általánosítva, hanem az adott kapcsolatot elemezve kéne dönteni, ki hibázott. Amit egy anonim oldalon, úgy, hogy csak az egyik fél (akár akaratlanul is a) saját szemszögéből, magàt mentve ad elő...

Mert gyanítom ez megint az " itt mindig a férfit bántják" rovat.

okt. 24. 13:03
 3/30 anonim ***** válasza:
66%

Van.

Nagyon sokáig nem húztam meg a határaimat, utána meg elégedetlenkedtem, hogy minden pasi átlépi.

okt. 24. 13:05
 4/30 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatban kb ezerféle "hibát" el lehet követni. Ezek a "hibák" nem nemhez kötöttek, elkövetheti férfi is és nő is.

Az már más kérdés hogy az adott ember képes e beismerni hogy hibázott, és dolgozik e rajta hogy azt helyrehozza.

De nincs olyan amit csak és kizárólag nők követhetnek el, esetleg ha mástól esnek teherbe, de az eleve megcsalás miatt van, azt meg egy férfi is elkövetheti.

okt. 24. 13:08
 5/30 anonim ***** válasza:

Én az összes elkövetkető hiba közül a fizikai erőszakot látom az egyedülinek, amelyben a férfi elkövető súlyosabb erkölcsi kárt okoz, mint a női.

Minden másban egyformán és egyforma mértékben lehet hibás mindkét fél.

okt. 24. 13:13
 6/30 anonim ***** válasza:
11%

Élőben még nem hallottam olyanról hogy egy nő bevallja hibázott, ezért érdekes volt olvasnom az első hozzászólót. Ritkaság. A férfiak inkább magukra szokták vállalni ha elcsesznek valamit.

Ettől független azt gondolom a férfiak többször hibásak a kapcsolatokban. A kapcsolatok 90%-ban pedig mindkét fél az.

okt. 24. 13:14
 7/30 A kérdező kommentje:

1#

😳

Azta! Meg vagyok lepődve, 5 év gyakorizás után, ez az első hogy egy nő konkrétan felvállalja, hogy ő volt valamiben a hibás!

okt. 24. 13:27
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

6

Én azt veszem észre, hogy az emberek úgy általában imádják a hibáikat is az erény túlműködéseként feltűntetni: "nem tudtam nemet mondani", "hagytam, hogy kihasználjon", "túl türelmes voltam" stb. Mintha a legnagyobb hibád a túlzásba vitt szeretetteljességed lenne, és nem az, hogy önző, hisztis, féltékeny vagy hazug vagy.

Én ezért próbálok ennek a trendnek ellentartva nagyonis beleállni abba, hogy a hibáim HIBÁK, a bűneim BŰNÖK, és nem az a legrosszabb tulajdonságom, hogy túl kedves és önfeláldozó vagyok.

De hozzátenném, hogy - ha nem is feltétlenül párkapcsolati kérdésekben - mindkét nem részéről tapasztalni ezt az álságosságot.

okt. 24. 13:29
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, az előző kapcsolatomban én csesztem el kb mindent. (Nő vagyok)

Nem bíztam a páromban - azt soha nem feltételeztem hogy megcsalna, de nem hittem el hogy szeret bármennyire is. Önismeretem a béka feneke alatt volt, az önbizalmam is. Ezek mellé pedig nem tudtam felnőttmódon kommunikálni.

Most alapvetően nagyon jó kapcsolatban élek, de nyilván van hogy hibázok, ahogy a párom is, ez teljesen emberi dolog.

okt. 24. 13:57
 10/30 anonim ***** válasza:
Nem lehet ilyet általánosságban mondani, könnyebb konkrét helyzetben megmondani. Pl ha megcsalás van, és a nő az, aki csal, akkor nyilván az az ő hibája.
okt. 24. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!