Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Van arra példátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van arra példátok, amikor és amiben, a nő a hibás, egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

#hibás #Hibás nő #Miben hibás a nő #A nő mindig csak áldozat
okt. 24. 12:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme ennek a kérdésnek? Arra akarsz célozni hogy vannak olyan hibák amiket csak a nők kovethetnek el és a férfiak nem? Ez nem a nemektől függ.
okt. 24. 14:31
 12/30 A kérdező kommentje:
11. Pont az amit pl egyes is megtett, elmondta hogy ő mit hibázott, és ez pont elég is. Erre voltam kiváncsi.
okt. 24. 14:55
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
Ja, mert ugyanazt a hibát nem kovetheti el egy férfi mint amit az egyes?
okt. 24. 15:52
 14/30 A kérdező kommentje:

13. Ezt én nem mondtam, nem a hibán van a hangsúly, hanem annak elismerésén.

Bár a való életben a valódi nő ismerőseim el szokták a hibáikat ismerni, a gyakorin az a bevett, hogy csak a férfi lehet a hibás bármiben, és mindenben, nő meg soha semmiben. Őszintén meglep, hogy egy bátor legalább van köztetek, aki nem kezdett el azonnal relativizálni, meg kérdést kiforgatni, hogy ne keljen válaszolni, mint ahogy ezt te is teszed!

okt. 24. 16:00
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha személyes történetekre vagy kíváncsi érdemes arra rákérdezni és nem a nőket a nők hibáiról kérdezni.
okt. 24. 16:04
 16/30 anonim ***** válasza:
De honnan tudod, ki volt a hibás tényszerűen, kérdező?
okt. 24. 16:07
 17/30 A kérdező kommentje:
16. Kit érdekel? Továbbra is az érdekel, hogy van e nő itt, aki egyáltalán elismeri, hogy hibázott valaha is bármiben. Ilyen ez az oldal, hogy ki kell írni erről egy kérdést, ha látni akarok ilyet, mert olyan ritka. Nem véletlen volt a 10 válaszból 2 ilyen, a többi meg kimagyarázás.
okt. 24. 16:10
 18/30 anonim ***** válasza:
54%

17, tehát akkor csak azt akarod hallani, hogy a nő a hibás, akkor is, ha egyértelműen a férfi az?

Ennyire megbántottak?

okt. 24. 16:12
 19/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk akkor nem azt kellene kérdezni hogy "Nők! Van arra példátok, amikor és amiben, a nő a hibás, egy párkapcsolatban?"

Hanem azt hogy "nők, ti hibáztatok már valaha valamiben a kapcsolataitokban?"

Elég jelentős a különbség, mert így történetre vagy kíváncsi és nem pedig csak sértegetni akarod a női nemet.

okt. 24. 16:19
 20/30 anonim ***** válasza:

17, vagy csak mert nem tudsz fogalmazni...

Te azt kérdezted, hogy "Nők! Van arra példátok, amikor és amiben, a nő a hibás, egy párkapcsolatban?" nem pedig azt, hogy "Nők! Volt olyan, hogy ti hibáztatok a kapcsolatban? Leírnátok?"

Mi közösen csesztük el a volt párommal a dolgot, már a legeslegelején de csak lassan ölte meg a kapcsolatot. Én nagyon fiatal voltam, nem is ismertem a sajàt hatàraimat, nem ám, hogy egy kapcsolatban meghúzzam és meg is védjem. Így eleve nagyon rossz alapokkal indultunk. Mire megszilárdult a személyiségem (hosszú kapcsolat volt) már nem igen lehetet a normákon, határokon változtatni, de nekem nem volt komfortos és ahogy fejlődtem egyre rosszabb lett. Sokszor nem szóltam, mert az "amikor a bili betelik" típus vagyok, konfliktus kerülő. A következő kapcsolatban ezt is orvosolni fogom. Nem lehet valamit megjavítani, ha csak 3-4 havonta egyszer nyitja ki valaki a száját, de akkor mindent a másik nyakába borít. Abban is hibáztam, hogy nem léptem ki időben, illetve belementem az újrakezdésbe. Hülye döntés volt, amit már akkor is tudtam mikor meghoztam, csak reméltem, hogy másképp végződik.

De sokat tanultam abból a kapcsolatból.

okt. 24. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!