Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van arra példátok, amikor és amiben, a nő a hibás, egy párkapcsolatban?
18. “ Ennyire megbántottak?” Sőt még annál is jobban!
Ha tenni akarsz magadért, az színészkedés, meg csak pin@t akar…..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Gyakorlatilag semmi nem jó, ha nincs nőd ugorj vonat elé, mert nem is lesz, kb ez a tanulsága a gyakorinak.
#1 Ez miért lenne a te hibád?
Ez a férfi hibája!
"Nehéz mást leszűrni, ha változtatnál magadon az mindjárt színészkedés"
Nem, van a változás, ami valós, érinti a hozzáállásod, gondolataid, terveid, normáid, a személyiséged és viselkedésed egészét, meg van a színészkedés, amikor felveszel egy szerepet, jól átvered vele a nőt, majd elszídod mindennek, mikor kimutatod a fogad fehérjét és abból nem kér (ahogy nem kért volna a 0. percben sem, ha eleve így nyitsz). A kettőt nagyon nem kéne keverni.
Nem aggatott senki semmit. Le lett írva, hogy felesleges színészkedni, (amit jellemzően csinálnak amúgy az emberek, ha nem jön össze kapcsolat) ahogy az is, hogy lehet valódi változásért dolgozni, meg az is, hogy olyat kell keresni, akinek megfelelsz és az lesz majd aktív és érdeklődő.
Nem tudom pontosan milyen választ vártál. Mint ott is írtam, csodaszer nincs és nem is lesz.
Nézz végig magadon (szó szerint és átvitt értelemben) találd ki, mi az, ami neked gond lenne fordított nemekkel, tehát, ami neked taszító lenne egy nőben és azokon a dolgokon változtass, ha tudsz. Vagy nézd meg szerinted milyen egy ideális férfi (mire buknak szerinted a nők) és indulj el abba az irányba. De ne játszd meg magad, hanem akkor változz... ha tudsz. Felnőttként azt a legnehezebb szerintem. Pont ennyi hangzott el ott is, csak nem ennyire kifejtve. Mi mást szerettél volna hallani?
27. Pl nem azt hogy egy nyomorék vagyok, aki pin@ért színészkedik, mikor semmi ilyen nem volt a kérdésben.
Amúgy valami támpont érdekelt volna, hogy hogy lehet elérni, hogy ne csak én teperjek mindig mindenki után. Persze ez igy túl tág, de hosszabb okfejtést meg nem olvasnak, és pláne nem tudnak értelemezin az itteni válaszolok.
Igen.
saját példa: nem házimunkáztam eleget
más példák, ismeretségi körből:
- eligénytelenedés (ápolt hajú és bőrű, feszes testű nőből egy rövid kócos hajú ragyás hájpacni lett, akinek "jóvanazúgy" és nem akart ezen bármit javítani)
- szolga/csicska mentalitás, mindent is megengedett a férfinak, kinyalta a a popóját bármilyen kölcsönös elvárás nélkül
- aranyásó liba, aki azért vállalt gyereke, hogy bebiztosítsa a jövőjét egy jól kereső IT-snál, de a gyereke nem érdekli eléggé + családi vállalkozásba is befurakodott úgy, hogy havi szinten kb 4 órát dolgozik és folyamatosan kavarja a sz...t és osztja az észt
- megcsalás (amilyen esetet én tudok, ott kb. azért, mert "hú, megismerkedtem egy francia pasival, wow, milyen újdonság")
- van olyan eset, ahol megértettem, hogy miért szakítottak a nővel, de kérdés, hogy miért jött vele össze a pasas első körben (vagyis költői kérdés... azért, mert szőke, szép arc, jó segg... de a nő mérhetetlenül felszínes, buta, Amerika-majmoló, újgazdag mentalitású, hisztis princess típus)
- beteges féltékenység
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!