Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a lány szerelmét? Vannak dolgok, amikben hibás vagyok. Szülinapom alkalmából rámírt exem. A barátnőm kérte, hogy tiltsam le, viszont én előtte megköszöntem, és aztán letiltottam. Úgy éreztem, ezzel jobban szemléltetem,
"Kérlek olyat ne, hogy “hagyd ott” stb…"
Hát bocs, de erre èrtelmes tanácsot nem lehet írni, csak hogy igen, hagyd ott.
Mèg csak egy èretlen tini, ès azon a szintén is van. Jól fogalmazott az első válaszoló, "Ez ilyen hisztizős, sértődős, tinglitangli kamaszkapcsolat."
Szerintem az igazság az, hogy befigyelt egy másik csávó (nem vèletlen nem akarta megmutatni a telóját) aztán most nem tudja mit akar. De jól esik neki, hogy futsz utána, meg hogy tèged hibáztathat ezèrt (pedig a leírás alapján semmit sem követtèl el).
A fèltèkenysèget meg hagyjuk, csak az egoját ba... a, hogy esetleg kiesik a pikszisből.
Ha jót akarsz magadnak, útjára engeded.
"A telefonját bármikor odaadja. Nem titkol semmit. Nincs képben más :/"
Akkor mièrt vette kutakodásnak, mert vmit meg akarták nèzni? Hogy nincs más, azt te csak hiszed. Magától nem vett volna ilyen fordulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!