Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Ő még a szüleivel él, párszor volt rá alkalom, hogy ott aludtam náluk.
3 hete történt az az ominózus eset, hogy az anyja ránknyitott. Persze egyből bocsánatot kért, majd kiment.
Másnap reggel találkoztunk, és megkérdezte, hogy mi tulajdonképpen mit is csináltunk a sötétben? Én meg elmondtam neki, hogy hát amit minden pár szokott. Ekkor a fejemhez vágta, hogy én milyen erkölcstelen csitri vagyok, hogy házasság előtt odaadom magam a fiának.
Persze a barátom fülébe is eljutott a dolog, ő meg azért van kiakadva, hogy miért mondtam el az anyjának.
Mégis hova kerültem? Az anyja tényleg azt hiszi, hogy mi két éve végigimádkozzuk a rózsafüzért?
A baj az, hogy most a mi kapcsolatunk is kicsit megromlott. Mit lehet ilyenkor tenni?
"házasság előtt odaadom magam a fiának"
Bezzeg a szegény kicsi fiacskája gondolom nem is akarta az egészet, hanem te rontottad meg álmában, akarata ellenére szerencsétlent.
Tényleg érdekelne hány évesek vagytok. Legalább a párod, hogy anyuci pici fiacskaja még mindig .
Erről eszembe jutott a TLC-n a műsor. Talán az a címe hogy Anyuci pici fia. Vagy ilyesmi. Felnőtt férfiak, s tényleg anyamasszony katonai
Neki kéne kiállnia anyukával szemben
Anyuka még biztos imádkozott 21 évesen... vagy 17 évesen férjhez mentbhogy dughasson végre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!